Site icon NewsIT

Μπραντ Πιτ: Δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τα ενήλικα παιδιά του

10.07.2024 | 11:08
Μπραντ Πιτ: Δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τα ενήλικα παιδιά του

Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τα ενήλικα παιδιά του και διατηρεί σχέσεις μόνο με τα ανήλικα παιδιά του λόγω της κοινής επιμέλειά τους με την Αντζελίνα Τζολί.

Η Σιλό, Ζαχάρα και Βιβιέν έχουν σβήσει μάλιστα, το επίθετο του Μπραντ Πιτ και έχουν κρατήσει μόνο το Τζολί. 

«Δεν έχει καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά του. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι λίγο πιο περιορισμένη το τελευταίο διάστημα, λόγω του δύσκολου προγράμματος των γυρισμάτων του», είπε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον του. 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα έχει τα παιδιά τις περισσότερες φορές, αλλά βάσει της συμφωνίας τους δικαιούται να τα επισκέπτεται».

Πιτ και Τζολί έχουν έξι παιδιά. Τρία βιολογικά, τη Σιλό και τα 15χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ και τρία που έχουν υιοθετήσει, τον Μάντοξ 22 ετών, τον Παξ 20 ετών και τη Ζαχάρα 19 ετών.

Ερωτευμένος ξανά

Αυτό το διάστημα, ο ηθοποιός έχει να διαχειριστεί τα νομικά θέματα του διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, και τα έντονα προβλήματα με τα παιδιά του, που το ένα μετά το άλλο διαγράφουν το όνομα του πατέρα τους.

Για τον 60χρονο σταρ, τα συνεχιζόμενα νομικά προβλήματα και η αποξένωση από τα παιδιά του έχουν δυναμώσει τη σχέση του Πιτ με τη Ινές ντε Ραμόν με την οποία έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο βρετανικό Grand Prix. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο.

Πληροφορίες από Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version