Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Μπραντ Πιτ: Και η Σιλό άλλαξε το επίθετό της με το που έγινε 18 ετών

Μπραντ Πιτ: Και η Σιλό άλλαξε το επίθετό της με το που έγινε 18 ετών
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να εγκαταλείψει το επίθετο του διάσημου πατέρα της.

Η Σιλό Τζολί Πιτ, η οποία γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της κατέθεσε νομικά αίτηση για να αφαιρέσει το «Πιτ» από το όνομά της, σύμφωνα με το TMZ.

Αν και το αίτημά της για αλλαγή ονόματος δεν έχει γίνει ακόμη δεκτό, αν και πιθανότατα θα εγκριθεί, θα λέγεται πλέον Σιλό Τζολί.

Η είδηση αυτή ήρθε μόλις λίγες ημέρες αφότου ένα άλλο παιδί του νέου ζευγαριού, η Βιβιέν, ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφηβη αναφέρεται ως Βιβιέν Τζολί στην ατζέντα της παράστασης «The Outsiders» της Νέας Υόρκης, όπου συνεργάστηκε με τη μητέρα της, ως βοηθός της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shiloh Jolie-Pitt (@shiloh_jp)

Πέρα από την Βιβιέν και τη Σιλό, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, η Ζαχάρα έγινε πρωτοσέλιδο πριν από έξι μήνες όταν συστήθηκε χρησιμοποιώντας το επίθετο της Αντζελίνας Τζολί. Στο κολέγιο, η 19χρονη συστήθηκε ως «Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί».

Εν τω μεταξύ, το Us Weekly ανέφερε το 2021 ότι ο γιος του πρώην ζευγαριού, ο 22χρονος Μάντοξ, «δεν χρησιμοποιεί το Πιτ ως επώνυμο σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί το Τζολί».

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν 6 παιδιά, τρία βιολογικά τη Σίλο, καθώς και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, 15 ετών, και τρία υιοθετημένα παιδιά: τον 22χρονο Μάντοξ, τον 20χρονο Παξ, 20 και την 19χρονη Ζαχάρα.

Ο σταρ του Χόλιγουντ είχε μια πολύ τεταμένη σχέση με τα παιδιά του μετά τον χωρισμό του από την Τζολί.

Η Τζολί και ο Πιτ έχουν εγκλωβιστεί σε έναν δικαστικό πόλεμο για την πώληση των μετοχών της ηθοποιού στο γαλλικό οινοποιείο τους, Château Miraval.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις