Site icon NewsIT

Μπρους Γουίλις: Η κόρη του Ταλούλα αποκάλυψε πως η διάγνωση της με αυτισμό της άλλαξε τη ζωή

24.07.2024 | 20:13
Μπρους Γουίλις: Η κόρη του Ταλούλα αποκάλυψε πως η διάγνωση της με αυτισμό της άλλαξε τη ζωή

epa11214245 Tallulah Willis arrives at the 2024 Vanity Fair Oscar Party following the 96th annual Academy Awards ceremony, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California, USA, 10 March 2024. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in filmmaking in 23 categories. EPA/NINA PROMMER

«Εξερευνώ πώς ο αυτισμός αλλάζει τη ζωή μου», αποκάλυψε η Ταλούλα, η κόρη του Μπρους Γουίλις.

Έναν ολόκληρο χρόνο αφότου διαγνώστηκε με αυτισμό, η 30χρονος ηθοποιός Ταλούλα Γουίλις, κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ αποκάλυψε πως ακόμα προσπαθεί να μάθει τον εαυτό της.

«Πριν από τη διάγνωσή μου, παρατήρησα ότι η ακραία ευαισθησία μου με τις πέντε αισθήσεις μου -έχω αυξημένη αίσθηση της γεύσης, της όσφρησης, της αφής, της όρασης και της ακοής από τότε που ήμουν παιδί- δεν ήταν τόσο συνηθισμένη για όλους τους άλλους», ανέφερε η 30χρονη στο People.

Αφού έζησε με μη διαγνωσμένο αυτισμό για 30 χρόνια, και με διατροφική διαταραχή και οριακή διαταραχή προσωπικότητας στην «πλάτη» της, αποκάλυψε πως στόχος της πλέον είναι να ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει τον κόσμο να κατανοήσει τους ανθρώπους με αυτισμό.

«Η διάγνωση με αυτισμό άλλαξε τη ζωή μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ταλούλα Γουίλις που ελπίζει να υποστηρίξει περισσότερο «τις γυναίκες που συνήθως διαγιγνώσκονται λανθασμένα».

Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, τον Μάρτιο του 2024 αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια πως διαγνώστηκε με αυτισμό.

Για να το πετύχει αυτό, είχε ανεβάσει ένα βίντεο με την ίδια και τον πατέρα της στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας του μεγάλου ηθοποιού «ηθοποιού The Whole Ten Yards» του 2004, στην οποία πρωταγωνιστούσε και η τότε 10χρονη Ταλούλα.

Στο βίντεο φαίνεται η Ταλούλα να παίζει με τα αυτιά του Μπρους Γουίλις και να τρίβει τα χέρια της πάνω στο φαλακρό κεφάλι του, τη στιγμή που την κρατά αγκαλιά και απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, δείχνοντας ένα από τα πρώτα δείγματα αυτισμού.

Η αποκαλυπτική ανάρτησή της, προκάλεσε το ενδιαφέρον των followers της, με έναν από αυτούς να την ρωτά για τη διάγνωσή της.

«Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και άλλαξε τη ζωή μου», απάντησε η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version