Δευτέρα, 19 Αυγ.
29oC Αθήνα

Νανά Μούσχουρη για Αλέν Ντελόν: Στέλνω τα δάκρυά μου στους Αγγέλους

Νανά Μούσχουρη για Αλέν Ντελόν: Στέλνω τα δάκρυά μου στους Αγγέλους
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

«Ήταν μεγάλο το προνόμιο που σε γνώρισα», έγραψε η Νανά Μούσχουρη στο Facebook, αποχαιρετώντας για τον Αλέν Ντελόν. O αιώνιος γόης του γαλλικού σινεμά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών την Κυριακή (18.08.2024).

Η Νανά Μούσχουρη που είχε γνωρίσει από κοντά τον Αλέν Ντελόν, δηλώνει, μέσα από την ανάρτησή της στο Facebook, πως η σκέψη του θα την ακολουθεί για πάντα.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια έγραψε τον αποχαιρετισμό της στο «ιερό τέρας» της μεγάλης οθόνης στα γαλλικά, τη μητρική γλώσσα του Αλέν Ντελόν και στα ελληνικά:

«Mon cher Alain,
C’est avec amour, admiration et grand respect que je t’écris pour dire que tu restes à jamais dans mon coeur.
C’est un grand privilège de t’avoir connu.
J’ai donné mes Larmes aux Anges pour te protéger pendant ce voyage.
On pensera toujours à toi!
Je t’embrasse, avec toute ma tendresse,
Νana
Aγαπημένε μου Αλαίν,
σου γραφω με πολλή αγάπη, μεγάλο θαυμασμό και τεράστιο σεβασμό για να σου πω ότι παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ήταν μεγάλο το προνόμιο που σε γνώρισα.
Στέλνω τα δάκρυά μου στους Αγγέλους για να σε προστατεύουν σε αυτό το ταξίδι.
Η σκέψις σου θα με ακολουθεί για πάντα.
Σε φιλώ, με τρυφερότητα και αγάπη
Νανα».

 

Από την Μπριζίτ Μπαρντό μέχρι την Κλαούντια Καρντινάλε, ο κόσμος της υποκριτικής αποχαιρέτισε με συγκίνηση τον θρύλο του γαλλικού κινηματογράφου.

Ο χαμός του Ντελόν «αφήνει ένα αβυσσαλέο κενό που τίποτα και κανένας δεν θα μπορέσει να καλύψει», ανέφερε η Μπριζίτ Μπαρντό σε ένα χειρόγραφο μήνυμά της. «Με τον θάνατό του ο Αλέν βάζει τέλος στο μαγευτικό κεφάλαιο μιας περασμένη εποχής, της οποίας υπήρξε το κυρίαρχο μνημείο. Εκπροσώπησε το καλύτερο του ”κινηματογραφικού θαύματος” της Γαλλίας. Ένας πρεσβευτής της κομψότητας, του ταλέντου, της ομορφιάς. Χάνω έναν φίλο, ένα άλτερ έγκο, έναν συνεργό. Συμμεριζόμασταν τις ίδιες αξίες, τις ίδιες απογοητεύσεις, την ίδια αγάπη για τα ζώα», πρόσθεσε η «Μπε – Μπε» στο μήνυμά της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις