Δευτέρα, 26 Αυγ.
30oC Αθήνα

Νάνσυ Κοίλου: Ποια είναι η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη που είχε εργαστεί και ως μοντέλο

Νάνσυ Κοίλου: Ποια είναι η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη που είχε εργαστεί και ως μοντέλο
ΦΩΤΟ NDP

Η Νάνσυ Κοίλου και ο Γιώργος Πατούλης βρίσκονται στο επίκεντρο καθώς φέρονται να περιμένουν δίδυμα παιδιά. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, σύναψε σχέση μαζί της, μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη.

Νάνσυ Κοίλου και Γιώργος Πατούλης ήταν για χρόνια συνεργάτες και πλέον ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Η κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά, σύντροφος του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής, είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο, ασχολήθηκε με τα κοινά αλλά και τις επιχειρήσεις. Έπιασε δουλειά την περασμένη δεκαετία στο πλευρό του κυρίου Πατούλη στη γραμματεία της Περιφέρειας, όσο εκείνος ήταν περιφερειάρχης. Η νεαρή γυναίκα, τον είχε συνοδέψει σε ορισμένες επισκέψεις που έκανε ως Περιφερειάρχης, με την ίδια να περπατάει πίσω του και να ρίχνει «κρυφές» ματιές σε οπερατέρ και φωτογράφους που εστίαζαν στον Γιώργο Πατούλη.

Σε εικόνες του πρακτορείου NDP βλέπουμε τη Νάνσυ Κοίλου να συνοδεύει το 2022 τον Γιώργο Πατούλη στο Μέγαρο Μουσικής. Είχαν προηγηθεί λίγοι μόνο μήνες από τον χωρισμό του 63χρονου σήμερα πολιτικού, με την Μαρίνα Σταυράκη.

Το ζευγάρι φρόντισε από την πρώτη στιγμή να κρατήσει χαμηλούς τόνους και τη σχέση του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους άρχισαν να συζούν στη Γλυφάδα, με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα On Time, να αναφέρει ότι σύντομα θα γίνουν γονείς δίδυμων παιδιών.

Σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με τον πρώην περιφερειάρχη Αττικής, ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας σχεδόν μονολεκτικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κλείνοντας βιαστικά το τηλέφωνο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη, οι φήμες έχουν βάση, καθώς ο ίδιος το έχει ήδη ανακοινώσει στο γιο του Αλέξανδρο, λέγοντάς του ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσει αδέλφια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις