Site icon NewsIT

Ναταλί Κάκκαβα: Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, τα καλύτερα έρχονται ξαφνικά

08.09.2024 | 11:45
Ναταλί Κάκκαβα: Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, τα καλύτερα έρχονται ξαφνικά

«Θα συνεχίσω να παλεύω για τα δικαιώματα των συνδημοτών μου μέχρι το τέλος της θητείας μου» ομολογεί η Ναταλί Κάκκαβα.

Σε όσα έχει ήδη βιώσει στην σύντομη ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση αναφέρθηκε, από καρδιάς, η Ναταλί Κάκκαβα στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. 

Θα ξανακατέβαινες στην πολιτική; Τι γεύση σου έχει αφήσει μέχρι τώρα η ενασχόληση σου με την τοπική αυτοδιοίκηση;

Χμ… Δύσκολη ερώτηση για να σ’ την απαντήσω τώρα. Γιατί λόγω της “αχαριστίας”, των ψεμάτων και του πολέμου που δέχθηκα από ανθρώπους που πίστεψα και στήριξα στη σύντομη ενασχόληση μου με την πολιτική, ίσως να μη σου έδινα τώρα τη σωστή απάντηση.

Το σίγουρο είναι πως η πολιτική, όπως την έχω εγώ στο μυαλό μου και όσο πρόλαβα να την υπηρετήσω, αφορά τη δυνατότητα προσφοράς στο συνάνθρωπο σου, τη βελτίωση της καθημερινότητας του, τη δημιουργία κοινών οραμάτων και την καθημερινή προσπάθεια υλοποίησης τους.

Αφορά τα χαμόγελα που μπορείς να προσφέρεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, τις αγκαλιές, την ελπίδα. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η πολιτική είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Συνεχίζω, άλλωστε, ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος στο δήμο Σαρωνικού, να παλεύω για τα δικαιώματα των συνδημοτών μου, που μάλιστα με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην πρώτη θέση σε Καλύβια – Λαγονήσι και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το τέλος της θητείας μου.

Παίρνω πολλή αγάπη και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που καθημερινά μου τη δείχνει. Το τι θα κάνω λοιπόν μετέπειτα δεν το έχω αποφασίσει. Όπως σου απάντησα και για την επιστροφή μου στην τηλεόραση, τα καλύτερα έρχονται ξαφνικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version