Site icon NewsIT

Νάταλι Πόρτμαν: Στη Μύκονο μαζί με την κόρη της, νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους

18.07.2024 | 13:48
Νάταλι Πόρτμαν: Στη Μύκονο μαζί με την κόρη της, νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Ελεύθερη και ωραία η χολιγουντιανή ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν, επέλεξε τη Μύκονο για να απολαύσει εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η 43χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν, που πριν από λίγους μήνες χώρισε με τον σύζυγό της Μπέντζαμιν Μίλιπεντ, πήρε την 7χρονη κόρη τους και την παρέα της, και επισκέφθηκαν όλα τα πανέμορφα μέρη της Μυκόνου.

Αν και η ίδια δεν ανέβασε καμία φωτογραφία στα social media, ο φακός των ρεπόρτερ την «έπιασαν» σε αποβάθρα του νησιού τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε φουσκωτό σκάφος.

Λιτή και απέριττη, φορώντας ένα maxi λευκό φουστάνι, μαύρα γυαλιά ηλίου, σανδάλια από καουτσούκ στο χρώμα της λεβάντας και έχοντας τα μαλλιά της πλεξούδα, τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για τον ρόλο της στην ταινία «Μαύρος Κύκνος», μεταφέρθηκε από το φουσκωτό σε μεγαλύτερο σκάφος για να επισκεφθεί τα Κουφονήσια.

Η Νάταλι Πόρτμαν το τελευταίο διάστημα είχε δηλώσει πως περνάει μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδο εξαιτίας του χωρισμού της με τον Γάλλο σκηνοθέτη και χορογράφο Μπέντζαμιν Μίλιπεντ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Μαύρου Κύκνου» το 2009.

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον 12χρονο Aleph και την 7χρονη Amalia. 

Αν και ερωτευμένοι κεραυνοβόλα, όπως είχαν δηλώσει, η κρίση στο γάμο τους ήρθε το 2023, όταν η ηθοποιός έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της με την ακτιβίστρια  και Καμίλ Ετιέν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version