Site icon NewsIT

Νατάσα Μποφίλιου: «Δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως το κοριτσάκι»

04.09.2024 | 18:14
Νατάσα Μποφίλιου: «Δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως το κοριτσάκι»

«Μου έχουν πει “εσύ είσαι πολύ διαφορετική, δεν κάνεις ποτέ ματάκια”. Μου πήρε 15 χρόνια να καταλάβω τι εννοούσε», αποκάλυψε η Νατάσα Μποφίλιου.

Καλεσμένη στην εκπομπή των Rainbow Mermaids στο Youtube η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της και για τα πρώτα της βήματα στη μουσική Η Νατάσα Μποφίλιου αναφέρθηκε επίσης και στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς.

«Ήθελα να δείχνω πιο μεγάλη, ειδικά τα πρώτα χρόνια, γιατί θεωρούσα ότι αυτό με οχυρώνει. Τώρα το συνειδητοποιώ. Επίσης, ένας από τους λόγους που άρχισα να βρίζω σε μεγάλη ηλικία ήταν για να με διαχωρίζω από τις ταμπέλες. Δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν ως το κοριτσάκι», δήλωσε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Ένας συνθέτης μου είπε μια φορά: εσύ είσαι πολύ διαφορετική, δεν κάνεις ποτέ ματάκια. Μου πήρε 15 χρόνια να καταλάβω τι εννοούσε, ότι οι γυναίκες κάνουν ναζάκια. Ο συγκεκριμένος με καταπρόσβαλε ως γυναίκα, κάνοντάς μου όμως ένα κοπλιμέντο», περιγράφει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Κουβαλούσα για χρόνια ένα θυμό, που ήταν μεγάλο βάρος»| 22 ft. Νατάσσα Μποφίλιου | Rainbow Mermaids

«Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα γενικά. Το πιο φοβερό ήταν να ακούς ανθρώπους της δουλειάς να σου λένε: πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις. Όταν είσαι παιδάκι, δεν μπορείς να το καταλάβεις αλλά σίγουρα σου αφήνει μια πληγή. Άκουσα πολλά εκείνη την περίοδο αλλά όλο αυτό με πείσμωνε», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Νατάσα Μποφίλιου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version