Site icon NewsIT

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Με ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι η Μαντόνα»

17.09.2024 | 11:37
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Με ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι η Μαντόνα»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη δουλειά της και τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, που την έχουν ενοχλήσει.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στο Buongiorno του Mega και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Γη της ελιάς. «Αυτό που έχει καταφέρει ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου δεν υπάρχει. Πάντα τύχαινε σε παλαιότερες συνεργασίες να υπάρχει ένας κομπλεξικός ή σνομπ. Αυτή τη φορά ήταν από τις λίγες που ήταν τόσο καλοί όλοι, ήμουν τόσο καλοδεχούμενη», είπε για τους συνεργάτες της στη Γη της Ελιάς.

«Πλέον μόνο σηκώνω εγώ το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Δεν θα σε σκεφτούν εύκολα. Και επειδή δεν γίνονται πολλές οντισιόν κατά κόρον λειτουργώ έτσι. Παλιά δεν ζητούσα δουλειά.

Αυτός ο εγωισμός και αυτή η ψευτοϋπερηφάνεια που είχα ήταν γιατί είχα θέματα άλυτα. Ήταν άμυνα γιατί είχα τεράστιο φόβο αποτυχίας και αποδοχής».

Όπως είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την ενοχλεί να ασχολούνται οι άλλοι για την προσωπική της ζωή.

«Μου φαίνεται περίεργο να με κυνηγάνε στα αεροδρόμια. Δεν είμαι η Μαντόνα να κάνω δήλωση αν χώρισα. Όταν δεν έχει καταλήξει κάπου αυτό και χρειάζεται λίγος χρόνος για να δεις πού θα πάει η σχέση, δεν είμαι μαϊντανός να μιλάω κάθε μέρα για την προσωπική μου ζωή», δήλωσε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version