Site icon NewsIT

Νίκολας Κέιτζ: Ένα σμήνος μελισσών διέκοψε τα γυρίσματα της ταινίας «The Carpenter’s Son» που γίνονταν στα Μέγαρα

04.09.2024 | 17:14
Νίκολας Κέιτζ: Ένα σμήνος μελισσών διέκοψε τα γυρίσματα της ταινίας «The Carpenter’s Son» που γίνονταν στα Μέγαρα

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Μέγαρα βρίσκεται ο Νίκολας Κέιτζ για τις απαιτήσεις της νέας του ταινίας με τίτλο «The Carpenter’s Son». Ο ηθοποιός και όλοι οι συντελεστές αναγκάστηκαν να αλλάξουν την τοποθεσία των γυρισμάτων λόγω…μελισσών!

H νέα ταινία τρόμου που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του Ιησού, ονομάζεται «The Carpenter’s Son» και τα γυρίσματά της θα λάμβαναν χώρα σε σπηλιές στα Μέγαρα, δυτικά της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας στο νομό δυτικής Αττικής. Ο Νίκολας Κέιτζ αναγκάστηκε να βρει μια νέα τοποθεσία στην Ελλάδα λόγω επίθεσης που δέχτηκε από σμήνος άγριων μελισσών.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Αιγύπτιοαμερικάνος Lotfy Nathan . Το σενάριό του βασίζεται σε ένα απόκρυφο ευαγγέλιο που χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ., το Infancy Gospel of Thomas, και παρουσιάζει μια εικόνα τρόμου για την παιδική ηλικία του Ιησού Χριστού.

Σύμφωνα με τη σύνοψη: «Ο γιος του ξυλουργού αφηγείται τη σκοτεινή ιστορία μιας οικογένειας που κρύβεται στη Ρωμαϊκή Αίγυπτο. Ο γιος, γνωστός μόνο ως “το αγόρι”, οδηγείται σε αμφιβολίες από ένα άλλο μυστηριώδες παιδί και επαναστατεί ενάντια στον κηδεμόνα του, τον Ξυλουργό, αποκαλύπτοντας εγγενείς δυνάμεις και μια μοίρα πέρα ​​από την κατανόησή του. Καθώς ασκεί τη δική του εξουσία, το αγόρι και η οικογένειά του γίνονται στόχος φρίκης, φυσικής και θεϊκής».

Ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλεγεί για τον ρόλο του Ξυλουργού. Ο Βρετανός έφηβος ηθοποιός Noah Jupe θα υποδυθεί το «αγόρι», ενώ η Souheila Yacoub και η τραγουδίστρια FKA twigs είναι επίσης μέρος του καστ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκολας Κέιτζ κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα, αφού είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Κρίστιαν Μπέιλ στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που γυρίστηκε στο νησί της Κεφαλλονιάς.

Captain Corelli's Mandolin HD Trailer

Ο Cage γεννήθηκε ως Nicolas Kim Coppola το 1964. Είναι Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός ταινιών που έχει λάβει διάφορες διακρίσεις, όπως ένα Όσκαρ, ένα Βραβείο Screen Actors Guild και ένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας, καθώς και υποψηφιότητες για δύο βραβεία BAFTA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version