Σάββατο, 10 Αυγ.
32oC Αθήνα

Νικολίνα Νικολούζου: «Το ταξίδι μιας διεμφυλικής γυναίκας έχει πολλές αναποδιές»

Νικολίνα Νικολούζου: «Το ταξίδι μιας διεμφυλικής γυναίκας έχει πολλές αναποδιές»

«Υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη παιδείας» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Νικολίνα Νικολούζου.

Για τα παιδικά της χρόνια, τον εκφοβισμό που δέχθηκε στο σχολείο λόγω της διαφορετικότητας της αλλά και τις φωτογραφίες ως αγόρι από τη νεαρή της ηλικία μίλησε η Νικολίνα Νικολούζου στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον ΣΚΑΪ. 

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να κρύψω την ταυτότητα μου στο My Style Rocks γιατί αυτό που με κάνει τον άνθρωπο που είμαι, είναι η διαφορετικότητα μου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κρύβουμε την προσωπικότητα μας και το ποιοι είμαστε» δήλωσε αρχικά η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του My Style Rocks.

«Γενικά το ταξίδι μιας διεμφυλικής γυναίκας έχει πολλές αναποδιές. Υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη παιδείας. Εγώ βρέθηκα πολλές φορές αντιμέτωπη με γιατρούς οι οποί δεν ήξεραν πως να με αντιμετωπίσουν και έπρεπε να είμαι εγώ πιο ενημερωμένη, πιο μπροστά.

Ευτυχώς δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε στην οικογένεια ούτε στο σχολείο. Εγώ και η αδελφή μου έχουμε μεγαλώσει με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια αντιμετώπιση από όλους».

«Τις φωτογραφίες, όταν ήμουν μικρή, υπήρχε μια φάση της ζωής μου, μέσα στην ψυχοθεραπεία το είχα κάνει αυτό, που τις έβαλα όλες μέσα σε ένα κουτί και είπα ότι θα τις ανοίξω σε μια πιο μεγάλη ηλικία. Γιατί ήθελα πρώτα να γνωρίσω και να αγαπήσω τον εαυτό μου και μετά να επισκέπτομαι τον μικρό μου εαυτό» εξομολογήθηκε, εν συνεχεία, η Νικολίνα Νικολούζου στην εκπομπή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις