Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Νίκος Αναδιώτης: Η σύζυγός μου ήταν αρνητική να μετακομίσουμε στις Βρυξέλλες και να πάμε τα παιδιά σε ιδιωτικό σχολείο

Νίκος Αναδιώτης: Η σύζυγός μου ήταν αρνητική να μετακομίσουμε στις Βρυξέλλες και να πάμε τα παιδιά σε ιδιωτικό σχολείο
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες μας ως οικογένεια επειδή έγινα ευρωβουλευτής», δηλώνει ο Νίκος Αναδιώτης.

Για τη νέα του ζωή ως ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες αλλά και τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για την απόφαση να εμπλακεί με την πολιτική μίλησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναδιώτης στην κάμερα του Happy Day σήμερα το πρωί (16.09.2024).

«Προς το παρόν μένω σε ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες αλλά θέλω να έχω ένα σπίτι εκεί. Δεν μπορώ να πηγαινοέρχομαι, θέλω να έχω τη βάση μου, για να νιώθω πιο ασφαλής. Οι ερωτήσεις που θα κάνω στην Ευρωβουλή θα αφορούν μόνο την Ελλάδα, θα αγωνιστώ για λιγότερα προβλήματα», αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής της Νίκης.

«Η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι παραπάνω από του μέσου Έλληνα αλλά δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας και τις ανάγκες μας ως οικογένεια, γιατί σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι.

Ρώτησα τη γυναίκα μου αν θέλει να πάμε τα παιδιά σε ιδιωτικό σχολείο ή να μετακομίσουμε στις Βρυξέλλες τώρα που έγινα ευρωβουλευτής και αμέσως ήταν αρνητική»,  πρόσθεσε ακόμη ο Νίκος Αναδιώτης.

«Άκουσα κάποιους να αναρωτιούνται πώς μπορούν να εμπιστευτούν εμένα για θέματα ευρωπαϊκά. Ωραία η απορία τους.

Πώς γίνεται όμως να έχουν εμπιστευτεί τη διακυβέρνηση της χώρας στον πρωθυπουργό μας, τον κύριο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί και να κατανοήσει τα δικά μας προβλήματα. Δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί με τις τιμές του σούπερ μάρκετ», «απάντησε» στα ερωτήματα πολλών ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις