Site icon NewsIT

Νίκος Αναστόπουλος: Ήμουν ζοχαδιασμένος κι έκοψα το μουστάκι

28.11.2023 | 09:46
Νίκος Αναστόπουλος: Ήμουν ζοχαδιασμένος κι έκοψα το μουστάκι

Ο θρυλικός «μουστάκιας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Νίκος Αναστόπουλος, βρέθηκε χθες (28.11.2023) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε και γιατί έκοψε το μουστάκι του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποκάλυψε ότι το μουστάκι, που του έδωσε το θρυλικό του προσωνύμιο, δεν του άρεσε! Και μια μέρα, όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, απλά αποφάσισε να το κόψει γιατί… είχε ζοχαδιαστεί.

«Δεν μου άρεσε το μουστάκι απλά είχα συνηθίσει τον εαυτό μου έτσι. Ήμουν ζοχαδιασμένος με τα προπονητηλίκια και πήγα να ξυριστώ και τα πήρα και είπα “τέλος”. Όπως είπα μία μέρα “τέλος το ποδόσφαιρο”», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος.

«Δεν έχω πιει ποτέ ουίσκι, μπύρα, πίνω μόνο κρασί, γιατί όταν πήγα στην Ιταλία ποδοσφαιριστές έπιναν κρασί στο γεύμα πριν από τους αγώνες» αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο θρυλικός “μουστάκιας”.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποκάλυψε ότι «σταμάτησα στα 34 αν και ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση. Δεν είχα την ανάγκη να αποδείξω ότι ήμουν καλός, το ήξερα». Και ήθελε να σταματήσει στον Ολυμπιακό γιατί ήταν η ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.

Στην ερώτηση αν έκανε περιουσία από το ποδόσφαιρο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής απάντησε: «Ο παππούς μου μού είχε δώσει μία συμβουλή. Μου έλεγε “τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται νωπά” και αυτό κάνω ως τώρα. Μισώ τους ανθρώπους που μου λένε για οικονομία».

Όσον αφορά στο γιατί δεν παντρεύτηκε, παραδέχτηκε ότι το ποδόσφαιρο τον έκανε να βάλει τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα στη ζωή του.

«Αν είχα παντρευτεί θα είχα περισσότερα χρήματα. Είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ήμουν δοσμένος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο.

«Φέρνω στο μυαλό μου διάφορες περιπτώσεις που είχα σχέσεις μαζί τους και σκέφτομαι πόσο μ@λ@κ@ς ήμουν που τις άφησα», είπε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version