Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Νίκος Αποστολόπουλος: Στον γάμο του Κασσελάκη θα ταίριαζε περισσότερο να τραγουδήσει ο Χαρούλης

Νίκος Αποστολόπουλος: Στον γάμο του Κασσελάκη θα ταίριαζε περισσότερο να τραγουδήσει ο Χαρούλης

“Και τον ίδιο και τον Τάιλερ θα τους έντυνα στα λευκά” επισημαίνει, επίσης, ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο παραχώρησε δηλώσεις ο Νίκος Αποστολόπουλος, την Πέμπτη, όπου και αναφέρθηκε τόσο στον επερχόμενο γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη όσο και τον έγγαμο βίο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση.

«Αν η Δήμητρα Βαμβακούση φωνάζει τον Ντάνο «Γεώργιο», κι εγώ φωνάζω τον αυτοκράτορα Μιχαήλ Κατακουζηνό. Ας τον έχει να τον χαίρεται, εμείς δεν θέλουμε κανέναν» υπογράμμισε αρχικά, με χιούμορ, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

«Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ οι συνεντεύξεις, σίγουρα θα μου άρεσε να κάνω μία τέτοια εκπομπή αλλά εγώ θέλω να «κολλάω» τον άλλο στον τοίχο.

Ο πρώτος καλεσμένος που θα ήθελα να έχω θα ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα τον ρωτούσα γιατί δεν κάνει καλύτερες εκπομπές», σχολιάζει ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Στον γάμο του Κασσελάκη θα ταίριαζε περισσότερο να τραγουδήσει ο Χαρούλης παρά ο Αργυρός. Και τον ίδιο και τον Τάιλερ θα τους έντυνα στα λευκά» τόνισε, επίσης, ο Νίκος Αποστολόπουλος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις