Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Νίκος Καρβέλας: Η Σοφία Καρβέλα εύχεται με ανατρεπτικό τρόπο για τα γενέθλια του πατέρα της

Νίκος Καρβέλας: Η Σοφία Καρβέλα εύχεται με ανατρεπτικό τρόπο για τα γενέθλια του πατέρα της
ΦΩΤΟ NDP

Ο Νίκος Καρβέλας είχε γενέθλια και η κόρη του, Σοφία Καρβέλα, του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με ιδιαίτερο τρόπο. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης έκλεισε τα 73 του χρόνια.

Με ένα μήνυμα σε διαδικτυακή της σελίδα, η Σοφία Καρβέλα εύχεται στον πατέρα της, χρόνια πολλά. Ο Νίκος Καρβέλας είχε γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου του 1951 στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, κατάφερε να γίνει γνωστός σε ολόκληρη τη χώρα, με τραγούδια που έγραψε και έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Η κόρη του, τον χαρακτηρίζει «θρύλο» και του εύχεται να μην πεθάνει σύντομα. Η Σοφία γεννήθηκε το 1983 και πλέον ζει στις ΗΠΑ με την οικογένειά της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μια εικόνα από το τελευταίο FaceTime που είχε με τον πατέρα της στην οποία και μοιράστηκε τα εξής με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Σήμερα γεννήθηκε ο θρύλος.

Πάντα σε αγαπούσα (και σου απαγορεύω να αναλύσεις ότι η αγάπη είναι τρελή) αλλά μου πήρε πολύ χρόνο για να σε συμπαθήσω και ακόμη περισσότερο για να σε γιορτάσω».

«Μου αρέσει να μοιράζομαι το ίδιο αίμα και τις απόψεις μαζί σου. Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις σύντομα». «Χρόνια σου πολλά μπαμπά» καταλήγει η Σοφία Καρβέλα σε αυτό το τρυφερό της μήνυμα, στα social media, για τον δημοφιλή πατέρα της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις