Πέμπτη, 12 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου είναι σε διάσταση εδώ και πέντε μήνες, σύμφωνα με δημοσίευμα

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου είναι σε διάσταση εδώ και πέντε μήνες, σύμφωνα με δημοσίευμα

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου είχαν παντρευτεί το 2023. Λίγους μήνες μετά η απόφαση του ηθοποιού να διαγράψει τις φωτογραφίες του γάμου του, πυροδότησε αντιδράσεις.

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου φαίνεται πως βρίσκονται σε διάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα, με τους ίδιους να αποφεύγουν την οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση. Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους ξεκίνησαν από την απόφαση του ηθοποιού να διαγράψει τις φωτογραφίες του γάμου και να κάνει unfollow στη σύζυγό του. Το περιβάλλον της γυναίκας, διαψεύδει τα σενάρια για κρίση στη σχέση.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, λέγεται πως είναι σε διάσταση και μάλιστα αυτό συνέβη, λίγο μετά τον γάμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση» αναφέρει το δημοσίευμα.

Το θέμα σχολιάστηκε στα media και μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Summer’s Cool», με τη Μαριάντα Πιερίδη να αναφέρει πως μοιάζουν να είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι. «Όσες φορές έχει τύχει να τους συναντήσω σε κάποια εκπομπή ή να δω και να πέσω πάνω σε φωτογραφίες και βίντεό τους, έχεις την αίσθηση ότι είναι ένα εκρηκτικό ζευγάρι. Έτσι είναι; Δεν τους ξέρω καθόλου. Είναι λίγο περίεργο, καλύτερα να μην το τραβήξουμε άλλο», είπε.

Οι δύο ηθοποιοί, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, εξέπληξαν τους πάντες όταν αποφάσισαν να παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2023, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών.

6906565

«Είναι αυτή η μέρα που κάτι συμβαίνει σ´ αυτό που ήξερες για τον εαυτό σου ή αυτό που περίμενες να είσαι για τον εαυτό σου και όλα είναι πάνω από σένα. Ασύλληπτα για σένα τον ίδιο . Χωρίς πρόσημο χωρίς τίποτα γνωστό να ανατρέξεις για να ασφαλιστείς .Αυτό είναι από μόνο του ένα χαρμόσυνο μυστήριο. Και τα μυστήρια γίνονται γαμήλια. Δηλαδή μία φορά. Μονάκριβα», είχε γράψει λίγο αργότερα σε ανάρτησή του ο Νίκος Κουρής.

Το επόμενο διάστημα ήρθαν στο φως και φωτογραφίες από το μυστήριο και το λαμπερό πάρτι που ακολούθησε, ενώ το ζευγάρι έκανε δηλώσεις για τις στιγμές της τελετής. Στα τέλη Γενάρη εμφανίστηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φαρενάιτ 451» και σχεδόν έναν μήνα μετά η Έλενα Τοπαλίδου ταξίδεψε στο Βερολίνο με τον γιο της, από όπου δημοσίευσε και μερικά κοινά τους στιγμιότυπα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν μαζί τους βρίσκεται και ο σύζυγός της.

Η πλευρά της ηθοποιού φαίνεται να διαψεύδει οποιαδήποτε σύννεφα στη μεταξύ τους σχέση, όμως ο Νίκος Κουρής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επισήμανση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις