Site icon NewsIT

Νίκος Οικονομόπουλος: Διακοπές στη Μύκονο και selfie σε μπαρ με τον Δημήτρη Πυργίδη

16.07.2024 | 13:40
Νίκος Οικονομόπουλος: Διακοπές στη Μύκονο και selfie σε μπαρ με τον Δημήτρη Πυργίδη

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και η Μύκονος δεν μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμά του.

Νίκος Οικονομόπουλος και Μύκονος πηγαίνουν συνήθως μαζί τα περισσότερα καλοκαίρια. Αυτό συμβαίνει και φέτος, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να γεμίζει τις μπαταρίες του στο νησί των Ανέμων, μετά από μια δύσκολη σεζόν. Οι βόλτες στα Ματογιάννια και οι εμφανίσεις του σε κοσμικές παραλίες, δεν περνούν απαρατήρητες. Απλός και χαμογελαστός, δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με όσους του ζητούν μια selfie, με τον ίδιο να προσπαθεί να μην χαλάσει κανένα χατίρι.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του στο μπαρ Aroma μαζί με φίλους. Εκεί βρέθηκε και ο Δημήτρης Πυργίδης απο το big brother ο οποίος έπιασε κουβέντα με τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή και του ζήτησε φωτογραφηθούν.

Για το φετινό καλοκαίρι ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει προγραμματίσει μια σειρά από συναυλίες, σε διάφορα μέρη της χώρας, με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει και στις περισσότερες, να αναμένεται sold out.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version