Site icon NewsIT

Νίκος Ορφανός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος να επιστρέψει, εφόσον απαλλαχθεί»

14.10.2024 | 15:19
Νίκος Ορφανός: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος να επιστρέψει, εφόσον απαλλαχθεί»

«Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια καλλιτεχνική ταυτότητα που ή σου ταιριάζει ή όχι», είπε ο Νίκος Ορφανός.

Ο Νίκος Ορφανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, τη σύζυγό του, τους γονείς του, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Θα είμαι για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Βασιλάκου με την παράσταση Terror. Ο γιος μου έχει έρθει να με δει στο θέατρο. Έγινα μπαμπάς για δεύτερη φορά στα 55 μου χρόνια, γίνεται ένα νέο restart. Κάθε μέρα θέλω να αγκαλιάζω τα παιδιά μου, γιατί εγώ ως παιδί δεν είχα στοργή από τους δικούς μου και μου έχει λείψει», είπε αρχικά ο Νίκος Ορφανός.

Ο Νίκος Ορφανός είπε στη συνέχεια: «Είχα ξεγράψει το γάμο, σκεφτόμουν ότι θα μείνω με τις γάτες μου. Και ξαφνικά ήρθε η Αντιγόνη. Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, παντρευτήκαμε στους 8 μήνες. Οι γονείς μου ήταν πολύ αντίθετοι στην καλλιτεχνική μου καριέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα και έπρεπε να παλέψω. Οι γονεις μου με αποδέχτηκαν όταν άρχισα να παίζω στην τηλεόραση και τους έκανα να μετανιώσουν που δεν με στήριξαν».

Κλείνοντας, ο Νίκος Ορφανός ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ελεύθερος να επιστρέψει, εφόσον απαλλαχθεί και δεν έχει δικαστικές περιπέτειες. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια καλλιτεχνική ταυτότητα που ή σου ταιριάζει ή όχι. Δεν είναι σωστό να βγαίνουμε εμείς, οι άνθρωποι του χώρου, και να κάνουμε αρνητική κριτική στη δουλειά του συναδέλφου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version