Site icon NewsIT

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Διακοπές στη Μύκονο με τον σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους

22.08.2024 | 15:47
Νιλ Πάτρικ Χάρις: Διακοπές στη Μύκονο με τον σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους

Άλλος ένας σταρ του Χόλυγουντ επέλεξε το νησί της Μυκόνου για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο οποίος συνοδεύεται και από τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Μπούρτκα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της κωμικής τηλεοπτικής σειράς «How I Met Your Mother» κατέβηκε στην παραλία της Μυκόνου μαζί με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Μπούρτκα και τα 2 παιδιά τους, τα δίδυμα Γκίντεον και Χάρπερ. Τα μέλη της οικογένειας του Νιλ Πάτρικ Χάρις φόρεσαν τις μάσκες τους, έπαιξαν και έκαναν βουτιές απολαμβάνοντας τα νερά στο νησί των Ανέμων.

Το ζευγάρι μετρά μαζί 20 χρόνια σχέσης και 13 χρόνια γάμου ενώ τα παιδιά τους τα απέκτησαν το 2010 μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός κυρίως από τον ρόλο του ως Barney στην επιτυχημένη sitcom σειρά «How I Met Your Mother», η οποία διήρκησε από το 2005 έως το 2014 ενώ μέχρι και σήμερα θεωρείται μία από τις κορυφαίες κωμικές τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως.

Τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στο sequel της σειράς με τίτλο «How I Met Your Father» όπου υποδύθηκε ξανά τον Barney το 2023, αλλά και στην επιτυχημένη σειρά «Doctor Who» την ίδια χρονιά, στο ρόλο του The Toymaker στο επεισόδιο «The Giggle».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version