Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Νίνο: Δεν είχα επαφή με ουσίες και αλκοόλ, έχω ένα θέμα που είναι trigger point

Νίνο: Δεν είχα επαφή με ουσίες και αλκοόλ, έχω ένα θέμα που είναι trigger point
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Νίνο ήταν ο καλεσμένος στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» στο κανάλι του δημοφιλούς YouTuber Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ενασχόλησή του με τη μουσική, τη σχέση του με τη Ζόζεφιν αλλά και τα μουσικά reality shows που βλέπουμε κατά καιρούς στην τηλεόραση.

«Είμαι στη μουσική και τραγουδάω από το Γυμνάσιο. Στο Λύκειο άρχισα να τραγουδάω σε μπουζούκια και πήγαινα σερί στο σχολείο. Στην αρχή στο σχολείο ήταν κάπως περίεργο. Μετά είπα να κάνω οντισιόν στην Αθήνα, έκανα σε όλα τα μαγαζιά και δεν με πήραν. Τα έκανα σκατά πολλές φορές», ανέφερε αρχικά ο Νίνο.

«Πήγα στην οντισιόν του Fame Story και λέω: εντάξει σιγά μην με πάρουν στα 500 άτομα. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουμε άλλη μια οντισιόν και λέω: δεν ξαναπάω. Τελικά πήγα και λέω: άλλη μια οντισιόν. Λέω τα τραγούδια μου και ήμουν ο τελευταίος που πήραν.

Εκείνη τη στιγμή έγινα πολύ γνωστός χωρίς τραγούδια. Ο πρώτος δίσκος που βγήκε έγινε η απονομή στο Σύνταγμα», ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξης ο Νίνο.

«Τα ριάλιτι δεν ήταν στα high τους, ήταν το πρώτο! Παραδέχομαι αυτούς που σηκώνονται από βουτιά στην μαύρη τρύπα.

Όλα τα άλλα μπορεί να είναι τύχη, ο γνωστός του γνωστού. Παραδέχομαι αυτόν που έπεσε, διαλύθηκε, μπήκε μέσα στη μαύρη τρύπα και βγήκε και φώτισε πάλι!», είπε ο Νίνο.

Αναφερόμενος στα προσωπικά του, ο Νίνο αναφέρθιηκε κα ιστη σχέση του με τη Ζόζεφιν. «Είμαι με τη Ζόζεφιν. Είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω! Γελάμε, τραγουδάμε, μιλάμε. Οπουδήποτε και αν είσαι το σημαντικό είναι να έχεις καλή παρέα. Έχουμε πολλά κοινά, γελάμε. Γνωριζόμασταν από παλιά».

«Δεν είχα ποτέ επαφή με ναρκωτικές ουσίες, ούτε αλκοόλ. Δεν ξέρουν ότι έχω ένα θέμα που είναι trigger point, αλλά δεν θέλω να πω κάτι για αυτό», παραδέχεται κλείνοντας ο Νίνο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις