Σάββατο, 14 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Νίνο: Έκανε unfollow τη Ζόζεφιν στο Instagram και «φούντωσε» τις φήμες περί χωρισμού με 4 λέξεις

Νίνο: Έκανε unfollow τη Ζόζεφιν στο Instagram και «φούντωσε» τις φήμες περί χωρισμού με 4 λέξεις

Η σχέση ανάμεσα στον Νίνο και τη Ζόζεφιν φαίνεται να περνάει κρίση, με τα λόγια του τραγουδιστή, να δίνουν τροφή για σχόλια και συζητήσεις στο Instagram και όχι μόνο.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως η Ζόζεφιν και ο Νίνο χώρισαν ξανά, κάτι που πυροδότησε η σόλο εμφάνιση της τραγουδίστριας στο πάρτι για τα 13 χρόνια της Panik Records και το μήνυμα του τραγουδιστή στο Instagram. Για ακόμα μια φορά οι δυο τους βρίσκονται στο επίκεντρο, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε κάποια δημόσια τοποθέτηση.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου του 2024, ο Νίνο δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία, στην οποία έγραψε «Πιο καλά από ποτέ», κάτι που κίνησε τις υποψίες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει κάνει unfollow τους πάντες από το προφίλ του στο Instagram, ακόμη και τη σύντροφό του, Ζόζεφιν.

«Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο τώρα. Νομίζω ότι όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα είναι επιτρεπτά. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για μας. Να μην το βλέπει κανείς», είχε δηλώσει η Ζόζεφιν σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Την περασμένη Άνοιξη, οι δύο τους είχαν διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού με μια κοινή φωτογραφία που είχαν ανεβάσει στα stories τους στο Instagram. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο (27-28.04.2024) το ζευγάρι έκανε και πάλι unfollow ο ένας τον άλλον, κάνοντας τις φήμες για κρίση ανάμεσά τους να «φουντώσουν» ξανά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις