Site icon NewsIT

Νίνο για Ζόζεφιν: «Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για εκείνη, έχει λήξει οριστικά»

18.10.2024 | 11:09
Νίνο για Ζόζεφιν: «Θα ήθελα να μην ξανασυζητήσουμε για εκείνη, έχει λήξει οριστικά»

Η σχέση ανάμεσα στον Νίνο και τη Ζόζεφιν τερματίστηκαν και πλέον αυτό αποτυπώνεται και μέσα από τις δηλώσεις τους.

Αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega έκανε ο Νίνο.Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το καινούργιο τραγούδι που ετοιμάζει, την σχέση του με τη μουσική αλλά και τα δύο του παιδιά.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην σχέση του με τη Ζόζεφιν: «Θα ήθελα να μην το ξανασυζητήσουμε αυτό. Έχει λήξει οριστικά» είπε σε σχετική ερώτηση.

Ένα 24ωρο νωρίτερα είχε μιλήσει και η Ζόζεφιν στο περιθώριο της απονομής του πλατινένιου της δίσκου. «Όχι, δεν λείπει κανένας. Σήμερα είναι εδώ και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου και η γιαγιά μου, είναι όλοι εδώ πέρα», είπε όλο νόημα η Ζόζεφιν, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Νίνο.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα της προσωπικής της ζωής: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τώρα για αυτό. Είναι μια χαρούμενη στιγμή, δεν θέλω να τοποθετηθώ. Δεν με ενοχλεί, καλώς ή κακώς, είμαστε στα φώτα και όταν υπάρχει μια στιγμή ωραία ή κακιά, βγαίνουν και τα δύο μπροστά», απάντησε η Ζόζεφιν. Ο Νίνο πήρε θέση μπροστά στην κάμερα του Mega, λίγες ώρες αργότερα.

Την περασμένη Άνοιξη, οι δύο τους είχαν διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού με μια κοινή φωτογραφία που είχαν ανεβάσει στα stories τους στο Instagram. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο (27-28.04.2024) το ζευγάρι έκανε και πάλι unfollow ο ένας τον άλλον, κάνοντας τις φήμες για κρίση ανάμεσά τους να «φουντώσουν» ξανά.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version