Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Νόρα Βαλσάμη: Νέα περιπέτεια υγείας για την ηθοποιό – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σύρου

Νόρα Βαλσάμη: Νέα περιπέτεια υγείας για την ηθοποιό – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σύρου
NDPPhoto

Νέα περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζει η Νόρα Βαλσάμη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σύρου για επέμβαση στη μέση.

«Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ηδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο», είπε η Νόρα Βαλσάμη στην «Espresso».

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υγείας για τη δημοφιλή ηθοποιό, η οποία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Σύρο. Ολα άρχισαν πριν από αρκετά χρόνια, όταν η ηθοποιός άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της.

Η Νόρα Βαλσάμη από το νοσοκομείο της Σύρου όπου νοσηλεύεται, πληροφορήθηκε από τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα για τον χαμό του δεύτερου συζύγου της επιστήθιας φίλης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Κύπριου επιχειρηματία Γιώργου Ηλιάδη.

«Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα», ήταν τα πρώτα της λόγια στη δυσάρεστη είδηση του χαμού ενός πολύ καλού της φίλου, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα τα χρόνια που η Αλίκη ήταν παντρεμένη μαζί του.

«Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις