Site icon NewsIT

Ντάνι Τρέχο: Το οργισμένο ξέσπασμα του ηθοποιού σε παρέλαση για «νερόμπομπα» που έπεσε στο αυτοκίνητό του

05.07.2024 | 10:32
Ντάνι Τρέχο: Το οργισμένο ξέσπασμα του ηθοποιού σε παρέλαση για «νερόμπομπα» που έπεσε στο αυτοκίνητό του

Ο ηθοποιός Ντάνι Τρέχο έγινε έξω φρενών κατά τη διάρκεια παρέλασης για την 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ. Ο 80χρονος ήρθε στα χέρια, με τα άτομα που κατηγόρησε για την εκτόξευση «νερόμπομπας» στο αυτοκίνητό του.

Ο Ντάνι Τρέχο γιόρτασε την 4η Ιουλίου στο Sunland-Tujunga της Καλιφόρνια των ΗΠΑ αλλά όπως φαίνεται σε βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, ενεπλάκη σε καυγά. Ο ηθοποιός συμμετείχε στην παρέλαση όταν ντόπιοι πέταξαν, σύμφωνα με το TMZ, μπαλόνι με νερό στο αυτοκίνητό του. Ο 80χρονος έγινε έξω φρενών και ήρθε στα χέρια με ορισμένους, την ώρα που οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Οι άντρες ήρθαν στα χέρια και αντάλλαξαν γροθιές, με τον Ντάνι Τρέχο να βρίσκεται για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος.

Ο ηθοποιός αποκάλεσε το σκηνικό με το μπαλόνι «παιδαριώδες» και κατηγόρησε τους ανθρώπους που του το πέταξαν ως «δειλούς». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι άνθρωποι που πέταξαν τα μπαλόνια ήταν γύρω στα 30.

Μετά τη δημοσίευση του παραπάνω βίντεο, οι γνώμες μοιράστηκαν. Άλλοι υπερασπίστηκαν τον Τρέχο, ενώ άλλοι τον χαρακτήρισαν υπερβολικό στην αντίδρασή του. Η εβδομάδα που πέρασε πάντως, ήταν ήδη δύσκολη για τον ηθοποιό, ο οποίος ανακοίνωσε λίγες μέρες πριν, το θάνατο του σκύλου του.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, ο Ντάνι Τρέχο πέρασε πάνω από 10 χρόνια μπαινοβγαίνοντας στη φυλακή για ένοπλες ληστείες και αδικήματα, που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Όταν τελικά, ξέμπλεξε από τα προβλήματα που είχε με τον Νόμο, ορκίστηκε στον Θεό, ότι εφόσον δεν καταδικάστηκε σε θανατική ποινή, όπως ήταν σχεδιασμένο, θα έκοβε τις καταχρήσεις. Εν τέλει, κράτησε τον λόγο του και κλείνει πλέον, 56 χρόνια νηφάλιος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version