Site icon NewsIT

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ φορούν τα εμβληματικά μωβ κοστούμια του γάμου τους για την 25η επέτειό τους

04.07.2024 | 14:13
Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ φορούν τα εμβληματικά μωβ κοστούμια του γάμου τους για την 25η επέτειό τους

Η Βικτόρια Μπέκαμ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φόρεσαν τα ρούχα του γάμου τους 25 χρόνια μετά και αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες θαυμαστές τους.

Η Βικτόρια Μπέκαμ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρήκαν τα χαρακτηριστικά μωβ ρούχα που είχαν βάλει την ημέρα τους γάμου τους, πριν από 25 χρόνια, με αφορμή την επέτειό τους.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, τον 25χρονο Μπρούκλιν, τον 21χρονο Ρομέο, τον 19χρονο Κρουζ, και την 12χρονη, Χάρπερ, κάθισε σε χρυσούς θρόνους κι έγραψε στη λεζάντα της κοινής ανάρτησης: «Κοίτα τι βρήκαμε».

Σε βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram Stories η Βικτόρια Μπέκαμ δείχνει τον Ντέιβιντ να παλεύει να χωρέσει στο μοβ κοστούμι του ενώ αναφωνεί χαρούμενος: «Χώρεσα, χώρεσα».

Λίγη περισσότερη δυσκολία είχε με το γιλέκο που μάλλον έσκισε στην προσπάθειά του να το φορέσει. 

Η πρώην Spice Girl δεν έχει… τέτοια προβλήματα και ποζάρει στον καθρέφτη με το νυφικό της δια χειρός Antonio Berardi, με βολάν από λουλούδια, λαιμόκοψη και τολμηρό σκίσιμο, το οποίο συνδύασε με δετά πέδιλα.

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε με τον ποδοσφαιριστή στο κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία το 1999 σε μια πολυτελή τελετή που κόστισε σχεδόν 1 εκατομμύριο λίρες.

Ο γάμος τους έμεινε γνωστός για τις πλούσιες στιλιστικά επιλογές τους, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του μωβ για τα ρούχα που φόρεσαν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Ακολούθησε και η ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ που αναφέρει:

«Ναι, ακόμη το έχουμε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχουν περάσει 25 χρόνια και ακόμη μας κάνουν. Σας αγαπάμε Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version