Site icon NewsIT

Ντέμη Γεωργίου: «Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα», το μήνυμα της πρώην συντρόφου της μετά τον θάνατό της

23.07.2024 | 10:10
Ντέμη Γεωργίου: «Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα», το μήνυμα της πρώην συντρόφου της μετά τον θάνατό της

«Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα άλλο και μισηθήκαμε άλλο τόσο», με αυτή τη φράση ξεκίνησε την ανάρτησή της η πρώην σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Άλκηστις, που θέλησε να γράψει δύο λόγια για τον θάνατο της.

Ο ξαφνικός θάνατος από οξεία βακτηριακή λοίμωξη, της πρώην παίκτριας του MasterChef, Ντέμης Γεωργίου χθες το πρωί (22.07.2024), έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια τους φίλους και τους γνωστούς της 39χρονης σεφ, οι οποίοι δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν αυτό που τους συνέβη.

Για το θλιβερό περιστατικό, άνοιξε την καρδιά της και η πρώην σύντροφος της Ντέμης, Άλκηστις, η οποία ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της όπου τη συνόδευσε με μία μακροσκελή λεζάντα για να την αποχαιρετήσει.

Παρά τον χωρισμό τους, οι δύο γυναίκες είχαν διατηρήσει καλή σχέση μιας και είχαν περάσει 10 χρόνια μαζί.

 «Πήρα 300 μηνύματα συμπαράστασης για την πρώην σύντροφό μου ευχαριστώ πολύ. Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα άλλο και μισηθήκαμε άλλο τόσο. Ήμασταν πάντα κοντά όσο κι αν δεν φαινόταν. Μετανιώνω που την είδα μόνο πέρυσι τα Χριστούγεννα και όχι φέτος που ήρθα στη Δονούσα με πρόγκιξε πριν μια βδομάδα.

Την μέρα που με χώρισε μου ράγισε την καρδιά και εχτές κατάφερε να την κάνει χίλια κομμάτια. Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος. Δεν άξιζε ούτε στην Μαριαλένα αυτό. Εγώ ακόμα θα περιμένω να δω τις χαζές της κλήσεις και τα χαζοχαρούμενα μηνύματα της. Ό,τι και αν είχε γίνει, δείτε τώρα τι έμεινε.

Μόνο μας λείπει. Το χαμόγελό της. Κι ας έκρυβε καλά την κατάθλιψη. Τα όνειρα που κάναμε σαν ζευγάρι. Τα όνειρα που κάναμε σαν φίλες, τα όνειρα που κάναμε σαν οικογένεια γιατί μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τέσσερα χώρια με τα στραβά μας και άλλα τόσα από παιδιά φίλες στο σχολείο, ήταν ο άνθρωπός μου.

O go to. Ήταν σαν μη χωρίσαμε μια μέρα. Σε αγαπώ, θα μου λείπεις. Ήρθε ο ούγγκρο να σε πάρει ταξίδι είπε η Μαριαλένα από το μαγαζί. βλάχα ε βλάχα», έγραψε η πρώην σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου.

Η τελευταία επιθυμία της Ντέμης Γεωργίου ήταν όλοι οι δικοί της άνθρωποι να ντυθούν στα λευκά την ημέρα της κηδείας της και αντί να αγοράσουν στέφανα, να δώσουν χρήματα για τα αδέσποτα ζωάκια της Πάρου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version