Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ντέμη Γεωργίου: Η συγκινητική απόφαση που πήρε η σύντροφός της

Ντέμη Γεωργίου: Η συγκινητική απόφαση που πήρε η σύντροφός της
Φωτογραφία αρχείου - NDP

«Θα συνεχίσουμε το έργο μας, όπως είχες ονειρευτεί», έγραψε στο Instagram η Μαριλένα Ξηρομερίτη, σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου που πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 39 χρονών.

Μία κάποιες αναρτήσεις στο Instagram, η Μαριλένα αποφάσισε να αποχαιρετήσει την σύντροφό της Ντέμη Γεωργίου, μετά τον ξαφνικό θάνατο της, την περασμένη Δευτέρα (22.07.2024).

Σε μία φωτογραφία της αδικοχαμένη σεφ από το MasterChef, η Μαριλένα αποκάλυψε πως θα κρατήσει ανοιχτό το εστιατόριο που άνοιξαν μαζί στην Πάρο, διατηρώντας τις συνταγές της αδικοχαμένης σεφ.

«Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί τη Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία.

Μετά την κηδεία της Ντέμης Γεωργίου, οι συγγενείς και οι φίλοι θα πιουν καφέ σε μπαράκι στο Μετς σε ευχάριστο κλίμα, όπως θα ήθελε και η ίδια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι φίλοι της θα οργανώσουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, προς τιμήν της.

Η απόφαση για το πάρτι ήρθε καθώς η Ντέμη σχεδίαζε να κάνει ένα πάρτι σαν να ήταν γάμος. Ήθελε όλοι να είναι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε.

Στο πάρτι θα κάνουν και βόλτες με το το jet ski που η σεφ αγόρασε για την γάμο της με την Μαριλένα που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο.

Πριν από λίγες ώρες, η Μαριλένα ανέβασε φωτογραφία της αγαπημένης της, δίνοντας τους λογαριασμούς ενός φιλοζωικού σωματείου στην Πάρο, μιας και η τελευταία επιθυμία της Ντέμης ήταν αντί οι αγαπημένοι της να της αγοράσουν στέφανα, να βοηθήσουν οικονομικά τα αδέσποτα ζώα του νησιού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Archi.karachalios (@archi.karachalios_1)

«Σας ευχαριστούμε θερμά πολύ για την εκτίμηση και την αγάπη που δείχνετε», έγραψε στη λεζάντα συγκινημένη, για την αγάπη του κόσμου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις