Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ντέμη Γεωργίου: «Τελευταίο αντίο» σήμερα για την πρώην παίκτρια του Masterchef

Ντέμη Γεωργίου: «Τελευταίο αντίο» σήμερα για την πρώην παίκτρια του Masterchef

Το τελευταίο αντίο στην Ντέμη Γεωργίου, η οποία έφυγε σε ηλικία 39 ετών από σηπτικό σοκ, θα πουν σήμερα (24.07.2024) το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας εκεί που θα αποχαιρετήσουν όλοι για τελευταία φορά την Ντέμη Γεωργίου. Το σηπτικό σοκ που έπαθε στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της πρώην παίκτριας του Masterchef.

Τελευταία επιθυμία της Ντέμης ήταν να φορούν όλοι στην κηδεία της λευκά, κάτι το οποίο φυσικά και θα γίνει πράξη.

Μετά την κηδεία της οι συγγενείς και οι φίλοι θα πιουν καφέ σε μπαράκι στο Μετς.

Πιθανότατα ίσως και αύριο Παρασκευή (26.07.2024) οι φίλοι της θα οργανώσουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, προς τιμήν της.

Η απόφαση για το πάρτι ήρθε καθώς η Ντέμη σχεδίαζε να κάνει ένα πάρτι σαν να ήταν γάμος. Ήθελε όλοι να είναι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε.

Στο συγκεκριμένο πάρτι θα κάνουν και βόλτες με το το jet ski που η σεφ αγόρασε για την γάμο της με την Μαριλένα που θα γινόταν τον Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί ότι η η 39χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Πάρο στην Αθήνα όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη σοβαρή λοίμωξη.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις