Site icon NewsIT

Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της», είπε στενή φίλη της

22.07.2024 | 17:09
Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία της», είπε στενή φίλη της

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου της σεφ Ντέμης Γεωργίου, που πέθανε από σηπτικό σοκ μετά από βακτηριακή λοίμωξη, το βράδυ του Σαββάτου (20.07.2024).

Η οικογένειά της, φίλοι και οι συνεργάτες της, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε, με αρκετούς από αυτούς να έχουν μιλήσει ήδη σε τηλεοπτικές εκπομπές για να ενημερώσουν τους θαυμαστές της για αυτά που συνέβησαν στην 39χρονη Ντέμη Γεωργίου τις τελευταίες ώρες της ζωής της.

Μία πολύ στενή φίλη της σεφ, μίλησε στο OPEN αποκαλύπτοντας πως η Ντέμη είχε προσβληθεί από ένα μικρόβιο για το οποίο έπαιρνε παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη.

Παρά το ότι η Ντέμη Γεωργίου νόμιζε πως αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας της, το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τους φίλους της πως δεν ένιωθε καλά.

Μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Κέντρο Υγείας της Πάρου (εργαζόταν στο νησί) αλλά σύντομα έπεσε σε κώμα. Χάρη στην άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ της έγινε ηλεκτροσόκ και επανήλθε αλλά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της με ελικόπτερο στην Αθήνα.

«Ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και είχε υψηλό πυρετό. Οι γιατροί μας είχαν ενημερώσει πως δεν θα τα καταφέρει, πως θα καταλήξει σύντομα και μας πρότειναν να είμαστε κοντά», είπε η φίλη της και συνέχισε:

«Λάτρευε να μαγειρεύει, ήταν πολύ δοτική και ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της».

Το ακόμα πιο τραγικό σε όλη τη θλιβερή υπόθεση είναι πως η Ντέμη Γεωργίου ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη της Μαριαλένα Ξηρομερίτη τον Σεπτέμβριο, κάτι που δυστυχώς δεν πρόλαβε.

«Το πάρτι του γάμου της το οποίο ονειρευόταν, θα το κάνουμε στην κηδεία της», κατέληξε η φίλη της που με μεγάλη δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version