Site icon NewsIT

Ντέμι Μουρ: Δημοσιεύματα για την περιουσία και τα χρήματα που κέρδισε από το διαζύγιο με τον Μπρους Γουίλις

12.09.2024 | 09:03
Ντέμι Μουρ: Δημοσιεύματα για την περιουσία και τα χρήματα που κέρδισε από το διαζύγιο με τον Μπρους Γουίλις

Demi Moore poses for photographers upon arrival at the Chopard 'Once Upon A Time' party, Cannes, southern France, Tuesday, May 21, 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Η Ντέμι Μουρ διαθέτει όπως φαίνεται μια περιουσία σταθερή και ίσως αξιοζήλευτη. Το διαζύγιο με τον Μπρους Γουίλις ήταν έκανε πλουσιότερη.

Η Ντέμι Μουρ έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της, με διεθνή ΜΜΕ, να κάνουν λόγο για μια ηθοποιό που διατηρεί σταθερή περιουσία στο πέρασμα των χρόνων. Με σωστές κινήσεις, η σταρ του Χόλιγουντ, κατάφερε να την διατηρήσει. Το διαζύγιο με τον Μπρους Γουίλις, φαίνεται πως την έκανε πλουσιότερη κατά 90 εκατομμύρια δολάρια. Το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός εμφανίζεται όλο και πιο ανανεωμένη στις δημόσιες εμφανίσεις που κάνει.

Με αφορμή τη νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί, το Substance, η Ντέμι Μουρ λέγεται ότι επιστρέφει στις μέρες δόξας στη μεγάλη οθόνη αλλά και σε μια περίοδο οικονομικής ανάκαμψης. Παρά την αποχή της από μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές τα τελευταία χρόνια, η περιουσία της είναι σταθερή και ίσως αξιοζήλευτη για πολλούς από το Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το celebritynetworth.com, η 61χρονη σταρ διατηρεί καθαρή αξία 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το οφείλει κυρίως στην καριέρα της ως ηθοποιός.

Μεγάλο μέρος της συνολικής περιουσίας της, ωστόσο, οφείλεται και στο διαζύγιο με τον Μπρους Γουίλις.

Το 2000, μετά από 13 χρόνια γάμου, οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους και ο διακανονισμός τους παραμένει μέχρι και σήμερα, ένας από τους πιο ακριβούς στην ιστορία του Χόλιγουντ, με τον πρωταγωνιστή του Die Hard να φέρεται πως έχει πληρώσει έως και 90 εκατομμύρια δολάρια στην πρώην του.

Όσο ήταν παντρεμένοι η Ντέμι Μουρ και ο Μπρους Γουίλις είχαν αγοράσει αρκετά σπίτια, με πιο χαρακτηριστικό ένα ρετιρέ διαμέρισμα στο κτίριο San Remo του Central Park, το οποίο απέκτησαν έναντι 7 εκατομμυρίων δολαρίων το 1990.

Η ηθοποιός έλαβε το διαμέρισμα ως μέρος του διακανονισμού διαζυγίου με τον Γουίλις και στη συνέχεια το έβγαλε στην αγορά το 2015 για 75 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά πουλήθηκε το 2017 έναντι 45 εκατομμυρίων δολαρίων. Διαθέτει επίσης σπίτια στο Μπέβερλι Χιλς και στο Άινταχο.

Παράλληλα, έχει κερδίσει χρήματα μέσω διαφόρων διαφημίσεων αλλά και ως συγγραφέας για τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Inside Our» που κυκλοφόρησαν το 2019 και έγιναν best seller.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version