Site icon NewsIT

Ντίνος Καρύδης: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό – Υποβασταζόμενες η κόρη του Σμαράγδα και η σύζυγός του

17.09.2024 | 13:25
Ντίνος Καρύδης: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό – Υποβασταζόμενες η κόρη του Σμαράγδα και η σύζυγός του

Κηδεία του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 85 ετών. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η τελευταία πράξη για τον ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, γράφτηκε σήμερα (17.09.2024) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή σε ηλικία 85 χρόνων και «βύθισε» στο πένθος την σύζυγό του Τζούλια, την κόρη τους και επίσης ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Ο ηθοποιός δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

Από νωρίς στο Κοιμητήριο Ζωγράφου καταφθάνουν λευκά στεφάνια από τους δικούς του ανθρώπους.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι της κόρης του Σμαράγδας, της οποίας είχε τρομερή αδυναμία.

«Στον μπαμπάκα μου. Η κόρη σου, Μπούμπα» γράφει το στεφάνι που έστειλε στη μνήμη του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Στεφάνι έστειλε και ο σύντροφος της Σμαράγδας ο Θοδωρής Αθερίδης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Σάκης Γεωργιάδης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Νίκος Κοκλώνης, ο ΑΝΤ1, το STAR και ο όμιλος Barking Well.

«Ήταν φίλος μου πολύ. Θυμάμαι την τελευταία μικρού μήκους που κάναμε μαζί και έχει μια φράση μέσα αυτή που ήταν σα να αποχαιρετούσε τη ζωή. Είχαμε μιλήσει προ έξι μηνών. Ήταν λιγάκι απογοητευμένος από όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αδυναμία που είχε στη κόρη του. Μια φορά τσακωθήκαμε μαζί, όταν του είπα ότι “η Τζούλια Ρόμπερτς είναι καλύτερη από τη Σμαράγδα” και κόντευε να με σκοτώσει» δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Άννα Φόνσου.

Τραγικές φιγούρες η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης που έφτασαν στο Κοιμητήριο ντυμένοι στα μαύρα και βαθιά καταβεβλημένοι.Σε τραγική κατάσταση και η σύντροφος της ζωής του, η σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού Τζούλια Αργυροπούλου.

Αυτή τη στιγμή στο Κοιμητήριο έχουν καταφτάσει για να πουν το τελευταίο «αντίο» μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Βίκυ Βολιώτη, Τάκης Παπαματθαίου, Ρήγας Αξελός, Σπύρος Μπιμπίλας, Γωγώ Μπρέμπου αλλά και ο Γιώργος Καρτάλος.

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938 και υπήρξε ταλέντο της υποκριτικής. Ήταν αριστούχος φοιτητής της Δραματικής Σχολής Αθηνών και μετά έγινε επαγγελματίας ηθοποιός σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς, ανάμεσά τους και η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν σύζυγος της επίσης ηθοποιού Τζούλιας Αργυροπούλου όπου μαζί απέκτησαν την Σμαράγδα Καρύδη.

Φωτογραφίες NDP: ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ / Eurokinissi: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version