Site icon NewsIT

Ντόναλντ Τραμπ: Μήνυση υπό τους ήχους του «Seven Nation Army» – Έξαλλοι οι White Stripes για το hit που χρησιμοποιεί στις συγκεντρώσεις του

10.09.2024 | 15:14
Ντόναλντ Τραμπ: Μήνυση υπό τους ήχους του «Seven Nation Army» – Έξαλλοι οι White Stripes για το hit που χρησιμοποιεί στις συγκεντρώσεις του

Ο Ντόναλντ Τραμπ «ροκάρει» στην προεκλογική του εκστρατεία υπό τους ήχους του «Seven Nation Army», και το ντουέτο White Stripes, οι δημιουργοί του hit, βρίσκονται στα κάγκελα.

Το αμερικανικό γκρουπ, White Stripes των Τζακ και Μέγκ Γουάιτ, μηνύουν τον Ντόναλντ Τραμπ για τη χρήση του συγκεκριμένου κομματιού τους στις συγκεντρώσεις του.

Ο Τζακ Γουάιτ εκπλήρωσε με αυτό τον τρόπο την προειδοποίηση ότι θα μηνύσει τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επανασυνδέθηκε και με την πρώην συνεργάτιδά του, Μεγκ Γουάιτ η οποία αναφέρεται ως συνενάγων στη αγωγή.

Ο Αμερικανός μουσικός, κιθαρίστας και τραγουδιστής δημοσίευσε αντίγραφο της αρχικής σελίδας της αγωγής στο Instagram.

«Αυτή η μηχανή μηνύει τους φασίστες» έγραψε ο Τζακ Γουάιτ.

The White Stripes - Seven Nation Army (Official Music Video)

Ως μεμονωμένοι ενάγοντες και συλλογικά ως μέλη των The White Stripes, ο Τζακ και η Μεγκ επιδιώκουν μια δίκη ενόρκων στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης μηνύοντας τον Τραμπ και την αναπληρώτρια διευθύντρια Επικοινωνιών του υποψήφιου προέδρου, Μάργκο Μάρτιν, για την «κατάφωρη κατάχρηση» του τραγουδιού των ντουέτου «Seven Nation Army».

Οι White Stripes κατηγορούν συγκεκριμένα τον Τραμπ και την προεκλογική εκστρατεία του για παραβίαση ομοσπονδιακών πνευματικών δικαιωμάτων και ζητούν αποζημίωση και ασφαλιστικά μέτρα.

Σε βίντεο στα social media που δημοσίευσε η Μάρτιν τον περασμένο μήνα εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ να αναχωρεί για το Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν, με σάουντρακ το «Seven Nation Army».

Στην αγωγή, ο δικηγόρος των White Stripes, Ρόμπερτ Τζέικομπς γράφει ότι το βίντεο «είναι ακόμα πιο προσβλητικό» για το συγκρότημα επειδή «αντιτίθεται σθεναρά στις πολιτικές που υιοθέτησε και τις ενέργειες που έλαβε ο εναγόμενος Τραμπ όταν ήταν πρόεδρος και εκείνες που έχει προτείνει για τη δεύτερη θητεία που επιδιώκει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version