Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το βάρος που πήρε στις εγκυμοσύνες, η απώλεια του πατέρα της και τα χρόνια στον αθλητισμό

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το βάρος που πήρε στις εγκυμοσύνες, η απώλεια του πατέρα της και τα χρόνια στον αθλητισμό

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, το βάρος που πήρε στις εγκυμοσύνες και τα χρόνια που ήταν αθλήτρια.

Την Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της, η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια άνοιξε τα χαρτιά της στο «Καλύτερα Αργά» τα μεσάνυχτα της Τρίτης (16/07/2024), μιλώντας μεταξύ άλλων για την εμπειρία της από τον αθλητισμό τα χρόνια της εφηβείας.

«Το «δεν τρώμε» στη ρυθμική είναι ένα θέμα, από πολύ μικρή ηλικία το κομμάτι της διατροφής είναι πολύ σημαντικό. Τώρα έχουν περάσει και πολλά χρόνια, οπότε φαντάζομαι ότι έχουν αναθεωρηθεί και αλλάξει τα πράγματα. Τότε δεν υπήρχε επιστημονική φροντίδα γύρω από αυτό», δηλώνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Όλα τα κορίτσια τότε απλά δεν τρώγαμε ή τρώγαμε πολύ λίγο. Θυμάμαι να πεινάω, κάθε μέρα ζυγιζόμασταν και έπρεπε να είσαι πολύ σταθερή. Θυμάμαι ότι τις Κυριακές, επειδή είχαμε ρεπό, μόλις τελείωνα το Σάββατο την προπόνηση, πήγαινα και έτρωγα, γιατί επιτέλους ήταν μία μέρα που μπορούσα να φάω. Είναι ένα θέμα αυτό, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, κορίτσια 12-14 ετών», περιγράφει η ηθοποιός για την περίοδο του αθλητισμού.

«Εννοείται ότι στο σπίτι μου έλεγαν να φάω. Όμως όταν εσύ είσαι μέσα σε αυτό και έχεις επίμονους προπονητές, ξέρεις ότι θα το βρεις μπροστά σου. Ντόπινγκ δεν αντιμετώπισα ποτέ, γιατί σταμάτησα πολύ νωρίς. Ήμουν ακόμα στο επίπεδο των κορασίδων, δεν ήρθε κανένας να μου πει ότι πρέπει να συμβεί. Είναι πολύ κακό και επικίνδυνο», καταλήγει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στη συνέχεια στο βάρος που πήρε στις εγκυμοσύνες της και στην απώλεια του πατέρα της, που όπως ανέφερε ήταν η δυσκολότερη κατάσταση που κλήθηκε να διαχειριστεί στη ζωή της.

«Οι γιοι μου την πέρασαν την εφηβεία πολύ φυσιολογικά. Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις και επαναστάσεις αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα. Ακόμη και τις σχέσεις τους τις συζητάμε, πολλές φορές θα τύχει τα βράδια στο σπίτι να είμαστε με τα κορίτσια τους. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω» είχε αναφέρει παλιότερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις