Πέμπτη, 1 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ο 50 Cent αποκαλύπτει γιατί δεν πήγαινε ποτέ στα πάρτι του Puff Diddy

Ο 50 Cent αποκαλύπτει γιατί δεν πήγαινε ποτέ στα πάρτι του Puff Diddy
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο 50 Cent μίλησε ανοιχτά για τον μακροχρόνιο αντίπαλό του, Sean «Diddy» Combs, τον διάσημο Puff Daddy, και εξήγησε γιατί δεν πήγε ποτέ στα διάσημα πάρτι του.

Ο 49χρονος ράπερ και τηλεοπτικός παραγωγός 50 Cent σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, μίλησε για τη σχέση του με τον διάσημο ράπερ Puff Daddy,  ο οποίος έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό, σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και σωματεμπορία σε μια σειρά από αγωγές.

Ο 50 Cent, ο οποίος εργαζόταν στους ίδιους κύκλους με τον Combs στο παρελθόν, εξήγησε γιατί δεν παρευρέθηκε ποτέ στα διάσημα πάρτι του Combs, στα οποία ο 54χρονος ράπερ φέρεται να διέπραξε μερικές από τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες έχει κατηγορηθεί.

«Έχω δηλώσει πολύ έντονα ότι δεν πηγαίνω σε πάρτι του Puffy και δεν κάνω τέτοια πράγματα», δήλωσε ο 50 Cent. «Μένω έξω από αυτά τα πράγματα εδώ και χρόνια» είπε. 

«Ζήτησε να με πάει για ψώνια», υποστήριξε ο 50 Cent. «Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το πιο περίεργο πράγμα στον κόσμο, επειδή αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που ένας άνδρας λέει σε μια γυναίκα. Κι εγώ είπα: “Όχι, δεν μπλέκω με αυτή την περίεργη ενέργεια ή αυτά τα περίεργα πράγματα”, και αυτό φαινόταν και από τον τον τρόπο που κινούνταν. Από αυτό, δεν ένιωθα άνετα κοντά του».

Ο 50 Cent αναφέρθηκε και στο επίμαχο σκληρό βίντεο του 2016 που κυκλοφόρησε πριν από κάποιον καιρό και δείχνει τον Combs να επιτίθεται στην τότε σύντροφό του Cassie Ventura σε διάδρομο ξενοδοχείου.

Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο φαίνεται ο διάσημος ράπερ Puff Daddy να χτυπάει την κοπέλα, να την ρίχνει στο πάτωμα, να την κλωτσάει και να την σέρνει, μέσα στο ξενοδοχείο!

Η Ventura μήνυσε τον Combs για βιασμό και σωματική κακοποίησή όμως υπήρξε κάποια άγνωστη συμφωνία μεταξύ τους και η αγωγή αποσύρθηκε. 

«Πρώτα, αρνήθηκε ότι συνέβη καν, και μετά βγαίνει η κασέτα – άρα αυτό σημαίνει ότι όλα όσα λέει [αυτός] είναι ψέματα», δήλωσε η ράπερ για τον Combs. 

«Όταν κάποιος το βλέπει αυτό, αν έχει μια κόρη και μπορεί να φανταστεί ότι βρίσκεται κάτω από αυτές τις συνθήκες, αυτό είναι τρελό», πρόσθεσε ο ράπερ για το βίντεο.

«Όπως, τον άφησαν να ξεφύγει. Με όλη την επιρροή και τη δύναμη που έχεις, το άτομο με το οποίο είσαι μαζί υποτίθεται ότι πρέπει να θέλει να είναι μέρος της ζωής σου, όχι να εξαναγκάζεται».

Ο 50 Cent ρωτήθηκε επίσης γιατί άλλοι celebrities δεν μιλούν για τον Combs όπως αυτός.

«Κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν, στα πάρτι και διασκέδασαν, οπότε δεν ξέρουν τι στο διάολο είναι σε κασέτα ή τι δεν είναι σε κασέτα, οπότε δεν πρόκειται να πουν τίποτα γιατί μπορεί να διασκέδασαν πολύ», υποστήριξε.

«Και μετά έχεις άλλους ανθρώπους που κοιτάζουν και λένε: “Λοιπόν, αυτό δεν είναι δική μου δουλειά και δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό”». 

Πληροφορίες από New York Post

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις