Τρίτη, 2 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Jamie Foxx έσπασε τη σιωπή του για τη νοσηλεία του: «Όλα ξεκίνησαν με έναν κακό πονοκέφαλο»

Ο Jamie Foxx έσπασε τη σιωπή του για τη νοσηλεία του: «Όλα ξεκίνησαν με έναν κακό πονοκέφαλο»

Τη σιωπή του έσπασε ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ σχετικά με την μυστηριώδη περιπέτεια υγείας που πέρασε τον Απρίλιο του 2023 και παρέμεινε για εβδομάδες στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, ενώ η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Έκτοτε κατάφερε και ξεπέρασε το πρόβλημα, ωστόσο ο Τζέιμι Φοξ έχει αφήσει λίγα να διαρρεύσουν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έστειλαν για εβδομάδες στο νοσοκομείο. 

Ο ηθοποιός μίλησε σε θαυμαστές του στο Phoenix λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν με «έναν κακό πονοκέφαλο» και όπως είπε ζήτησε από τον γιο του ένα παυσίπονο και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του για 20 μέρες.

Η αδερφή του και η κόρη του τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, με τον γιατρό να λέει πως «κάτι συμβαίνει εκεί πάνω» δείχνοντας το κεφάλι του. 

Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σημείωσε: «Ήμουν “εκτός” για 20 μέρες» και πρόσθεσε πως «δεν θυμάται τίποτα».

@drbrendacombs Saw @Jamie Foxx ☑️ in downtown Phoenix today. He said April 11th 2023 he had a bad headache and asked a friend for an Advil. Woke up 20 days later with no memory of what happened😢🙏🏽His resilience is truly inspiring! 🙏#JamieFoxx #Inspiration #Hope #nevergiveup ♬ original sound – Dr Brenda Combs

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι δεν μπορούσε να «περπατήσει» για μεγάλο διάστημα.

Αποκάλυψε επίσης πως είδε το τούνελ αλλά δεν είδε φως: «Έκανε ζέστη σε αυτό το τούνελ, δεν ξέρω πού πήγαινα. Σκ**α, πηγαίνω στο σωστό μέρος;». 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις