Τετάρτη, 26 Ιουν.
33oC Αθήνα

Ο Justin Timberlake συνελήφθη στη Νέα Υόρκη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Ο Justin Timberlake συνελήφθη στη Νέα Υόρκη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπελάδες για τον διάσημο τραγουδιστή Justin Timberlake καθώς συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στα Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το ABC News, η σύλληψη του Justin Timberlake έγινε το βράδυ της Δευτέρας (17/06/2024) στην περιοχή Σαγκ Χάρμπρ στη Νέα Υόρκη και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα (18/06/2024) στα δικαστήριο.

Ο 43χρονος τραγουδιστής έχει δύο προγραμματισμένες συναυλίες στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα και μετά ακολουθούν εμφανίσεις στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη.

Μια πηγή είπε στη DailyMail ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε βγει για φαγητό με φίλους και τον σταμάτησε η τροχαία λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αφού αποχώρησε από την παρέα.

Η πηγή ανέφερε:

«Ο Τζάστιν είχε βγει για φαγητό με φίλους και έξω από το εστιατόριο υπήρχαν περιπολικά, όπως συμβαίνει τα περισσότερα βράδια. Ψάχνουν για άτομα που φεύγουν μετά τα μεσάνυχτα και μπορεί να έχουν πιει».

«Ο Τζάστιν έφυγε στις 12:30 π.μ. και τον σταμάτησαν αμέσως μόλις αποχώρησε. Δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν υπήρξε ένταση στο σημείο».

Ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τζέσικα Μπίελ από το 2012 κι έχουν δύο γιους, τον Silas 9 ετών και τον Phineas 4 ετών. 

Η Τζέσικα Μπίελ ευχήθηκε στον Τίμπερλεϊκ για την Γιορτή του Πατέρα την Κυριακή (16.06.2024) μέσω Instagram, αφού εθεάθη σε γυρίσματα ταινίας στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις