Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Lenny Kravitz γυμνός στη μπανιέρα του – Με γυαλιά ηλίου και ύφος σταρ, παραδίδει μαθήματα στιλ  

Ο Lenny Kravitz γυμνός στη μπανιέρα του – Με γυαλιά ηλίου και ύφος σταρ, παραδίδει μαθήματα στιλ  
Φωτογραφία: Reuters

Ιδού πώς παίρνει το μπάνιο του ένας σούπερ σταρ. Ο Lenny Kravitz δείχνει τον τρόπο με πολύ σέξι και ανεπιτήδευτο τρόπο, όπως οι χιλιάδες followers του είδαν στο προφιλ του στο Instagram.

Σε αυτό, ο Lenny Kravitz κάθεται αναπαυτικά σε μια γεμάτη με νερό και σαπουνάδες μπανιέρα, φοράει γυαλιά καθρέφτες, κρατά στο ένα χέρι ένα φλιτζάνι και στο άλλο ένα περιοδικό που διαβάζει.

Φυσικά είναι γυμνός και από το μόνο σημείο του κορμού που φαίνεται, καταλαβαίνει κανείς πως διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα, ενώ τα τατουάζ υπογραμμίζουν το στιλ του ροκά.

Για την ιστορία, ο θρυλικός ροκ σταρ έρχεται στις 2 Αυγούστου για μια συναυλία στην Ελλάδα, μετά από 16 χρόνια.

Ο Kravitz εξακολουθεί και γράφει ιστορία και παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους ροκ καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Όλα τα άλμπουμ του έχουν κατακτήσει χρυσές και πολύ-πλατινένιες διακρίσεις, με τον ίδιο να εξελίσσεται σε συλλέκτη βραβείων χάρη στα αμέτρητα hits του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Από το Let Love Rule του 1998 μέχρι το Raise Vibration του 2018, ο Lenny υπηρετούσε τους θεούς του rock n roll, της soul αλλά και της funky μουσικής κι εκείνοι του το ανταπέδωσαν, μετατρέποντάς τον σε έναν από αυτούς. Άλλωστε πάντοτε η βάση όλων των επιτυχιών του ήταν η μουσική.

Τραγουδιστής, μουσικός, κιθαρίστας, fashion icon, ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτης κι ακτιβιστής, o Lenny Kravitz είναι ο ορισμός του πολυτάλαντου, αφού έκανε σπουδαία καριέρα σε ότι κι αν ασχολήθηκε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις