Site icon NewsIT

Ο Robert Downey Jr επιστρέφει στις ταινίες της Marvel ως «Doctor Doom»

28.07.2024 | 10:40
Ο Robert Downey Jr επιστρέφει στις ταινίες της Marvel ως «Doctor Doom»

Πανικός επικράτησε στο Comic-Con International του Σαν Ντιέγκο, με την αποκάλυψη των αδερφών Russo. Ο Robert Downey Jr επιστρέφει στις ταινίες της Marvel και από ήρωας θα γίνει ο κακός Doctor Doom, στις νέες ταινίες Avengers.

H Marvel Studios θέλει να επαναφέρει στις ταινίες της την αίγλη του παρελθόντος κι έτσι να ικανοποιήσει τους θαυμαστές των ταινιών της, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια δηλώνουν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα που βλέπουν στην οθόνη. Γι’ αυτό, φέρνει πίσω τα… μεγάλα όπλα και πιο συγκεκριμένα τον Robert Downey Jr!

Η Marvel έκανε την έκπληξη και αποκάλυψε ότι ο πιο αγαπητός της ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες Avengers. Ο Robert Downey Jr υποδύθηκε με ιδανικό τρόπο -και για πολλά χρόνια- τον ηρωικό “Iron Man”, αλλά πλέον θα κάνει τον κακό στις νέες ταινίες Avengers και πιο συγκεκριμένα τον Doctor Doom.

Ο Kevin Feige επιβεβαίωσε στο Comic-Con International του Σαν Ντιέγκο ότι οι αδελφοί Russo θα σκηνοθετήσουν τις δύο επόμενες ταινίες των Avengers και εκεί έγινε η αποκάλυψη.

«Αν πρόκειται να το κάνουμε αυτό… τότε θα χρειαστούμε τον καλύτερο ηθοποιό στον κόσμο. Ως απόδειξη των αδιανόητων δυνατοτήτων του σύμπαντος της Marvel, σας παρουσιάζουμε το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να παίξει τον Victor von Doom…» ανέφεραν.

Ο Downey βρισκόταν μεταξύ 24 ανδρών –με μεταλλικές μάσκες που έμοιαζαν με τον Doctor Doom– και αποκαλύφθηκε!

Robert Downey Jr.’s Doctor Doom Marvel Hall H Reveal | Comic Con 2024

Η εμφάνιση του Robert Downey Jr με την μάσκα του Doctor Doom προκάλεσε “τρέλα” στους fans που ήταν συγκεντρωμένοι. «Νέα μάσκα, ίδια αποστολή», είπε χαρακτηριστικά ο πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο Doweny αποσύρθηκε από το ρόλο του Τόνι Σταρκ/ Iron Man με την ταινία Avengers του 2019: Endgame, στο οποίο ο χαρακτήρας του πέθανε σώζοντας το σύμπαν.

Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige -μεταξύ των παρουσιάσεων των τριών επερχόμενων ταινιών του MCU (Captain America: Brave New World , Thunderbolts και Fantastic Four)- ανακοίνωσε επίσημα ότι θα γυριστούν δύο ακόμα ταινίες Avengers.

Οι τίτλοι αυτών είναι «Avengers: Doomsday» και «Avengers: Secret Wars», οι οποίες αναμένεται να προβληθούν στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2026 και τον Μάιο του 2027 αντίστοιχα.

 

 

Tags: ,

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version