Site icon NewsIT

Ο Αλ Πατσίνο περιγράφει το ατύχημα που είχε στα 10 του χρόνια – «Μέχρι σήμερα με στοιχειώνει»

18.10.2024 | 09:53
Ο Αλ Πατσίνο περιγράφει το ατύχημα που είχε στα 10 του χρόνια – «Μέχρι σήμερα με στοιχειώνει»

epa11213407 Presenter for Best Picture Al Pacino on stage during the 96th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in the Hollywood neighborhood of Los Angeles, California, USA, 10 March 2024. The Oscars are presented for outstanding individual or collective efforts in filmmaking in 23 categories. EPA/CAROLINE BREHMAN

Ο Αλ Πατσίνο περιέγραψε ένα ατύχημα που του προκάλεσε πόνο αλλά και φόβο. Ήταν μόλις 10 ετών, στο νότιο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Ο Αλ Πατσίνο αποφάσισε να αναφερθεί για πρώτη φορά, στο ατύχημα που είχε στα 10 του χρόνια. Μια μέρα που επέστρεφε σπίτι. Ο πόνος όπως θυμάται ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν αφόρητος. Τόσο έντονος που ο ίδιος αρχικά δεν μπορούσε να σηκωθεί και να περπατήσει. Ένα σίδερο τον είχε χτυπήσει, με έναν περαστικό να σπεύδει τελικά λίγο αργότερα για βοήθεια. Οι εικόνες έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη του, στο πέρασμα των δεκαετιών που ακολούθησαν.  

Ο Αλ Πατσίνο γράφει στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Sonny Boy»: «Περπατούσα πάνω σε έναν λεπτό, σιδερένιο φράχτη και χόρευα σαν να είμαι πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Έβρεχε όλο το πρωί, οπότε γλίστρησα κι έπεσα και η σιδερένια ράβδος με χτύπησε απευθείας ανάμεσα στα πόδια μου», γράφει.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον πόνο που ένιωθε, ενώ ανέφερε πως δεν ήταν καν σε θέση να γυρίσει στο σπίτι του. Τελικά, ένας άνδρας τον μάζεψε και τον πήγε στο σπίτι της θείας του, όπου και τον είδε γιατρός.

«Ξάπλωσα στο κρεβάτι με το παντελόνι μου κατεβασμένο, ενώ οι τρεις γυναίκες της ζωής μου, η μητέρα, η θεία και η γιαγιά μου ήταν από πάνω μου και έλεγχαν την κατάσταση. Σκέφτηκα “Θεέ μου, σε παρακαλώ, πάρε με τώρα”. Ήταν άβολο να τις ακούω να ψιθυρίζουν πράγματα η μία στην άλλη ενώ βρίσκονταν εκεί», εξηγεί.

Όπως λέει παρακάτω, το συγκεκριμένο ατύχημα έχει χαραχτεί στο μυαλό του και θα μείνει εκεί για πάντα. «Μέχρι σήμερα με στοιχειώνει η σκέψη του. Το περιστατικό αυτό ήταν μια από τις πιο ενοχλητικές εμπειρίες της ζωής μου», είπε κλείνοντας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version