Site icon NewsIT

Ο Άρης Αντωνόπουλος μίλησε για το bullying στα μαθητικά του χρόνια επειδή ήθελε να γίνει ηθοποιός

02.06.2024 | 00:10
Ο Άρης Αντωνόπουλος μίλησε για το bullying στα μαθητικά του χρόνια επειδή ήθελε να γίνει ηθοποιός

Για το bullying που βίωσε στα μαθητικά του χρόνια μίλησε στην εκπομπή ΕΡΤ Backstage, ο ηθοποιός Άρης Αντωνόπουλος.

Ο Άρης Αντωνόπουλος, ο τηλεοπτικός «Μίμης» από την σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα» αποκάλυψε πως τόσο οι συμμαθητές του όσο και οι καθηγητές του έκαναν bullying καθώς είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να γίνει ηθοποιός.

«Εγώ σαν Άρης έχω βιώσει πάρα πολλές φορές μπούλινγκ. Γενικά, όλα μου τα χρόνια στο σχολείο, ήταν κυρίως μπούλινγκ αλλά από όλο τον κόσμο. Δηλαδή από καθηγητές, από γονείς συμμαθητών, από συμμαθητές, από ανθρώπους στον δρόμο.

«Τότε το να είσαι αναγνωρίσιμος ήταν ίσως προνόμιο ανθρώπων οι οποίοι είχαν το βήμα για να το κάνουν και κυρίως είμασταν οι ηθοποιοί. Τώρα, μέσα από τα social media, αυτό το προνόμιο το έχουν και άλλοι και καλά κάνουν.

Δηλαδή εμένα οι καθηγητές με ρωτάγανε και μου έλεγαν “πόσα παίρνεις;”. Θυμάμαι μια φορά που ήμουν άρρωστος και μου έλεγαν “δεν σου δικαιολογώ τις απουσίες γιατί μάλλον έκανες γύρισμα”»,τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αποκάλυψε πως «ήταν μια περίοδος που δεν είχα καθόλου φίλους, ούτε στο σχολείο. Μόνο με ένα παιδί κάναμε, ας πούμε, λίγη παρέα ο οποίος ήταν στην ίδια φάση με μένα. Είναι ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ο οποίος έπαιζε τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” και ήμασταν φίλοι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version