Τετάρτη, 4 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί γαμπρός για τέταρτη φορά: Παντρεύτηκε την 26χρονη Αΐσα Κάγκλα Αλτουνγκάγια στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί γαμπρός για τέταρτη φορά: Παντρεύτηκε την 26χρονη Αΐσα Κάγκλα Αλτουνγκάγια στην Κωνσταντινούπολη
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Σήμερα γάμος…έγινε, με γαμπρό τον Ατζούν Ιλιτζαλί και νύφη την 26χρονη καλλονή σύντροφό του, Αΐσα Κάγκλα Αλτουνγκάγια στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Ο 52χρονος τηλεοπτικός παραγωγός και ιδιοκτήτης της AcunMedya φόρεσε για τέταρτη φορά το γαμπριάτικο κοστούμι του και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του, με την οποία μάλιστα πρόσφατα πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη Μύκονο. Ο γάμος τους έγινε σήμερα Τετάρτη (04.09.2024) σε κλειστό κύκλο στην Κωνσταντινούπολη.

Η τελετή έγινε συγκεκριμένα στο δημαρχείο της Πόλης με ελάχιστους καλεσμένους, ωστόσο η σύζυγος συνεργάτη του ανέβασε story που «πρόδωσε» τον γάμο. Το παρών έδωσε ο καλός φίλος και συνεργάτης του Ατζούν, Γιώργος Λιανός αλλά και η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Στο πλάι του Τούρκου παραγωγού ήταν και ο στενός συνεργάτης Εσάτ Γιοντούκ και η σύζυγός του ανέβασε φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram.

Και άλλοι καλεσμένοι του Ατζούν ανέβασαν φωτογραφίες στα stories τους στο Instagram από την ιδιαίτερη μέρα του 52χρονου και της 26χρονης.

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός είχε παντρευτεί ακόμη τρεις φορές στο παρελθόν και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1988, με την Σεντά Μπασμπούγκ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την 34χρονη Μπανού. Το διαζύγιο τους βγήκε το 1993.

Το 2003 παντρεύτηκε τη Ζεϊνέπ Γιλμάζ, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τις 20χρονη Λεϊλά και 17χρονη Γιασεμίν. Το 2010, όντας παράλληλα παντρεμένος, ξεκίνησε τη σχέση του με την Σεϊμά Σουμπασί, φτάνοντας έτσι στις διαδικασίες διαζυγίου με τη σύζυγο του.

Ωστόσο, λίγο αργότερα το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και οι διαδικασίες διακόπηκαν. Το 2013, γεννήθηκε όμως η τέταρτη κόρη του, η 14χρονη Μελίσα, από τη παράνομη σχέση του με την Σουμπασί κι έτσι πήρε διαζύγιο από τη Γιλμάζ, το οποίο εκδόθηκε το 2016.

Από το 2017 μέχρι το 2018, υπήρξε παντρεμένος με την Σεϊμά Σουμπασί με την οποία τελικά χώρισε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις