Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Κόκοτας σε άγρυπνο κώμα: «Έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του», είπε η σύζυγός του

Ο Δημήτρης Κόκοτας σε άγρυπνο κώμα: «Έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του», είπε η σύζυγός του
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Πέντε μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη, η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα παραμένει κρίσιμη.

Χθες (05.09.2024) η σύζυγός του μίλησε στο Live News και εξήγησε πως ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και αντιδρά μόνο σε επώδυνα ερεθίσματα.

Σήμερα, σε νεότερες δηλώσεις της, αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της σύντροφος βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.

Το άγρυπνο κώμα είναι το πρώτο στάδιο του κώματος και σε αυτή τη συνθήκη οι ασθενείς δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον και οι κινήσεις τους είναι αργές.

Η σύζυγός του αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τραχειοστομία και κάποιες φορές οι γιατροί του βγάζουν την μηχανική υποστήριξη και αναπνέει μόνος του.

«Ο σύζυγός μου δεν είναι ακριβώς σε καταστολή. Είναι σε άγρυπνο κώμα. Έχει τραχειοστομία για να μην επιβαρύνεται η καρδιά και τα άλλα όργανά του, αλλά μπορεί να αναπνεύσει και μόνος του.

Είναι πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και όπως είναι φυσικό έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του. Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη και αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή.

Είμαστε όλοι δίπλα του και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνει στον Δημήτρη. Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει. Ελπίζουμε να τα καταφέρει», είπε.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο αγαπημένος τραγουδιστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις