Site icon NewsIT

Ο Δημήτρης Οικονόμου έστειλε ευχές στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

02.09.2024 | 10:28
Ο Δημήτρης Οικονόμου έστειλε ευχές στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Γρηγόρη Μόργκαν, ντύθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα Χανιά. Εικόνες από τον γάμο προβλήθηκαν και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Οικονόμου έστειλε τις ευχές του.

Στη σχετική στήλη για τους γάμους που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, ο Δημήτρης Οικονόμου έστειλε τις ευχές του στη συνάδελφό του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη. Ο γάμος έγινε το απόγευμα της Κυριακής (01.09.2024) στο σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στην Μαραθοκεφάλα Κισάμου στα Χανιά, με κουμπάρο τον Κώστα Κοκκινάκη.

«Είχαμε πολλούς γάμους αυτό το τριήμερο. Κι ο Αντετοκούνμπο κι εδώ συνάδελφοί μας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρεύτηκε κι αυτή και να της ευχηθούμε γιατί περάσαμε ωραία χρόνια εδώ με την Ευρυδίκη και την είχαμε πολλά χρόνια στην εκπομπή.

Να της ευχηθούμε για τον γάμο με τον Μόργκαν. Βίον ανθόσπαρτον και στην Ευρυδίκη, να είναι καλά τα παιδιά» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε στενό νυφικό φόρεμα με ένα μακρύ πέπλο, ενώ ο Γρηγόρης Μόργκαν ντύθηκε γαμπρός στα λευκά. Η δημοσιογράφος και ο μουσικός, είχαν κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους μακριά από τα media.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν και οι συντελεστές της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στην οποία συμμετέχει η Βαλαβάνη. Μάλιστα, ο παρουσιαστής, Κώστας Τσουρός, δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον γάμο στα social media.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version