Lifestyle

O Έλληνας σχεδιαστής που διαπρέπει στη Σουηδία, παρουσιάζει για 1η φορά τη δουλειά του στη χώρα του

PANOS EMPORIO: Ένας Έλληνας σχεδιαστής που διαπρέπει στη Σουηδία, παρουσιάζει για 1η φορά τη δουλειά του στη χώρα του, στη 14η Athens Xclusive Designers Week!

Η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, πάντα υποστηρίζει τους Έλληνες σχεδιαστές που δρουν στο εξωτερικό και έχει φιλοξενήσει πολύ σημαντικά ονόματα της διεθνούς σχεδιαστικής σκηνής, με ελληνική προέλευση όπως οι Angelos Frentzos, Kostas Murkudis, Ioannis Guia, Thes Tziveli κα.

Στη 14η διοργάνωσή της, η AXDW έχει τη χαρά να υποδέχεται τον Πάνο Παπαδόπουλο, το σχεδιαστή που βρίσκεται πίσω από το άκρως επιτυχημένο brand PANOS EMPORIO, για πρώτη φορά στη χώρα του.

Η ιστορία του brand ξεκίνησε το 1986 και μέχρι σήμερα δημιουργεί συλλογές μαγιώ και ρούχα με βασικές αρχές την τέλεια εφαρμογή, την καινοτομία στα σχέδια και την υψηλή ποιότητα.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
H Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύτηκε την αγαπημένη της: Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο σπίτι τους
Το 2021 η σεναριογράφος Ντίλαν Μέγιερ, είχε γονατίσει ζητώντας από την αγαπημένη της να μείνουν για πάντα μαζί. Τέσσερα χρόνια μετά οι 2 γυναίκες το έκαναν πράξη
Η Κρίστεν Στιούαρτ με την Ντίλαν Μέγιερ 3