Site icon NewsIT

Ο Έλτον Τζον αντιμετωπίζει πρόβλημα στην όραση εξαιτίας μιας μόλυνσης

04.09.2024 | 09:40
Ο Έλτον Τζον αντιμετωπίζει πρόβλημα στην όραση εξαιτίας μιας μόλυνσης

Elton John performs on stage at Staples Center on Saturday, October 4, 2014, in Los Angeles. (Photo by Paul A. Hebert/Invision/AP)

Προβλήματα έχει ο Έλτον Τζον, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από μία «σοβαρή μόλυνση στο ένα μάτι του», με αποτέλεσμα να έχει «περιορισμένη όραση».

Την είδηση για το πρόβλημα με την όραση έκανε ο ίδιος ο Έλτον Τζον σε ανάρτησή του στο Ιnstagram, αποκαλύπτοντας, η θεραπεία προχωρά, η ανάρρωσή του θα πάρει «αρκετό χρόνο».

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντιμετώπισα μια σοβαρή μόλυνση των ματιών, που δυστυχώς μου άφησε περιορισμένη όραση στο ένα μάτι. Θεραπεύομαι, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επιστρέψει η όραση στο προσβεβλημένο μάτι», έγραψε ο σούπερ σταρ και πρόσθεσε.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσοκόμων και την οικογένειά μου, που με φρόντισαν τόσο καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Πέρασα ήσυχα το καλοκαίρι αναρρώνοντας στο σπίτι και αισθάνομαι θετικά για την πρόοδο που έχω κάνει στην επούλωση και την ανάρρωσή μου μέχρι στιγμής».

Μέσα σε λίγα λεπτά, η ανάρτησή του γέμισε από σχόλια θαυμαστών και διάσημων φίλων του για γρήγορα περαστικά και καλή ανάρρωση. Μεταξύ των οποίων ήταν οι Ντονατέλα Βερσάτσε, Μπομπ Χάρις, Λέιτον Γουίλιαμς και Λίντα Εβαντζέλιστα.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το ντοκιμαντέρ «Elton John: Never Too Late», το οποίο καταγράφει τα 50 χρόνια της θρυλικής του καριέρας θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (BFI).

Την σκηνοθεσία υπογράφουν ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρ.Τζ. Κάτλερ και ο Ντέιβιντ Φέρνις.

Σύμφωνα με τον Guardian, η ταινία θα προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Royal Festival Hall

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version