Site icon NewsIT

Ο γνωστός youtuber Greg και η «Μιλού» μας εύχονται «καλό 15Αύγουστο» με βουτιές στην πισίνα – «Όσο πιο ευχάριστος είσαι, τόσα πιο πολλά χαμόγελα συναντάς»

15.08.2024 | 11:17
Ο γνωστός youtuber Greg και η «Μιλού» μας εύχονται «καλό 15Αύγουστο» με βουτιές στην πισίνα – «Όσο πιο ευχάριστος είσαι, τόσα πιο πολλά χαμόγελα συναντάς»

Η ζωή μας είναι στιγμές, στιγμές μοναδικές, στιγμές που περνούν και χάνονται. Αυτά που έχουν σημασία είναι τα μικρά πράγματα που δημιουργούν τα μεγάλα χαμόγελα. Μας μαθαίνουν να μετράμε τα λεπτά, τις ώρες, τις μέρες και κάπως έτσι περνούν τα χρόνια. Σε μια τέτοια στιγμή λοιπόν, έτσι ξαφνικά ο Γρηγόρης Κορπίδης μας συστήθηκε μια μέρα μέσα από το κανάλι του στο youtube και μας γνώρισε τη Μιλού, τον σκύλο του.

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο σκύλο Jak Russell αλλά για μια μεγάλη… «τραγουδίστρια» που το όνειρο της ήταν να γίνει «επαγγελματίας»… κολυμβήτρια.

@greg.corpidis #σανσήμερα τραγουδαμε με #tomilou ♬ πρωτότυπος ήχος – greg.corpidis

«Η Μιλού μου μαθαίνει καθημερινά πως να την αγαπάω. Τί πιο όμορφο να μπορείς να το υιοθετήσεις αυτό σε όλες τις σχέσεις σου. Με βοηθάει να ξυπνάω με καλή διάθεση. Πολλές φορές μέσα στη μέρα με κάνει να γελάω. Άλλες τόσες με κάνει να σηκώνομαι από τον καναπέ για να πάμε βόλτα, εκδρομή ή θάλασσα. Όλα αυτά συντελούν σίγουρα και στη δική μου μεγαλύτερη χαρά» λέει στο newsit.gr o Γρηγόρης.

Η Μιλού τον «πολιορκεί» καθημερινά και προσπαθεί να του τραβάει την προσοχή κάθε λεπτό. Τη σχέση τους θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος και καρμική.

«Αυτό το μικρό πλάσμα νιώθω πως είναι τόσο ολοκληρωμένο που δεν έχει θέματα ζήλιας. Θέλω να πω πως αν είμαστε βόλτα και χαϊδέψω έναν άλλο σκύλο, δεν θα ασχοληθεί καθόλου, νομίζω νιώθει απόλυτα σίγουρη για την αγάπη που της έχω. Αλλά αν φέρω άλλο σκύλο στο σπίτι και μείνει για μέρες, εκεί έχουμε πρόβλημα, δοκιμασμένα…

Μου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Με τους ανθρώπους συμβαίνει το αντίστροφο. Στην αρχή είναι επιφυλακτική και μετά γίνεται όσο παιχνιδιάρα και γλυκιά είναι και μαζί μου. Σε σημείο που να ζηλεύω εγώ» αναφέρει ο Γρηγόρης στο newsit.gr περιγράφοντας την τόσο ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με το πλάσμα αυτό.

Η σταρ του TikTok Μιλού απολαμβάνει τις βουτιές της

Ο Greg και η Μιλού έχουν μαγνητίσει followers από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

«Εγώ κάνω αυτό που η δική μου διάθεση και αισθητική μου επιτρέπει. Με αυτό το τρόπο βλέπω τη ζωή και έτσι λειτουργώ. Όσο πιο ευχάριστος είσαι τόσο πιο πολλά χαμόγελα συναντάς στη μέρα σου. Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να χαίρομαι, που τα περισσότερα σχόλια στα social media μου, επισημαίνουν το ποσό πολύ χαίρονται με τα video μου και τους φτιάχνω τη διάθεση» εξηγεί ο Γρηγόρης και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το γέλιο έχει φως, είναι δύναμη και πως μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια μέρα χαμένη.

@greg.corpidis

Εσεις που το Αφιερώνετε ???

♬ πρωτότυπος ήχος – greg.corpidis

Οι περιπέτειες των δύο ηρώων Greg και Μιλού καθηλώνουν και το κοινό της τρίτης ηλικίας που από ό,τι φαίνεται έχει «μαγευτεί» από την καθημερινότητά τους. Εξάλλου όπως διαπιστώνουν και οι ίδιοι, τα βίντεο αυτά τους κρατάνε όμορφη συντροφιά και τους ψυχαγωγούν.

«Αυτό είναι κάτι που με συγκινεί. Πάρα πολλά άτομα μου στέλνουν στο instagram τους γονείς τους ή τους παππούδες τους που παρακολουθούν τα videos μου φανατικά και μάλιστα μου κάνουν παράπονα, πάντα με χιούμορ, αν κάποια μέρα δεν ανεβάσω video. Αυτό δεν το περίμενα αλλά δεν περίμενα και όλα τα υπόλοιπα» και συμπληρώνει λέγοντας:

«Το πιο συγκινητικό για μένα είναι ότι όλος αυτός ο κόσμος που με παρακολουθεί νιώθω να αγαπάει την Μιλού σχεδόν όσο και εγώ. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Ξέρεις πολλές φορές σκέφτομαι ότι αυτό το μικρό σκυλάκι θα ζήσει πολύ λιγότερο από έναν μέσο άνθρωπο. Και όμως σ’ αυτό το μικρό διάστημα θα έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της».

Στο τέλος της ημέρας αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα είναι με πόση χάρη απελευθερώθηκες από όλες εκείνες τις σκέψεις που πήγαν να σου μαυρίσουν το μυαλό. Το μυστικό για να ζει κανείς καλύτερα είναι να χαμογελάει και να προχωράει, αυτό άλλωστε είναι η μυστική συνταγή των βίντεο που μας χαρίζουν ο Γρηγόρης Κορπίδης και η Μιλού.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version