Κυριακή, 7 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ο Ίαν Στρατής μίλησε πρώτη φορά για το σκηνικό με τον Ψινάκη και τη Συνατσάκη – «Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα»

Ο Ίαν Στρατής μίλησε πρώτη φορά για το σκηνικό με τον Ψινάκη και τη Συνατσάκη – «Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα»

Στο σκηνικό που συνέβη πριν λίγο καιρό on air στην εκπομπή J2US, όπου ο Ηλίας Ψινάκης έκανε αρνητικές δηλώσεις για τη σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη, αναφέρθηκε ο Ίαν Στρατής.

Ο Ηλίας Ψινάκης είχε βρεθεί στις 28 Απριλίου καλεσμένος στο σόου J2US για να κάνει την κριτική του και την στιγμή που έκρινε την προσπάθεια του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, κατακεραύνωσε την Μαίρη Συνατσάκη αφήνοντας τον σύντροφό της «παγωτό». Για εκείνο το περιστατικό μίλησε σήμερα (07.07.2024) ο γνωστός τραγουδιστής.

Το πρωί που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ρωτήθηκε για τη στάση του αυτή με τον ίδιο να απαντά: «Δεν ξέρετε πόσο πολύ κρατήθηκα με τον κύριο Ψινάκη, αλλά δεν θέλω να πω παραπάνω γι’ αυτό. Ας πούμε ότι κρατήθηκα, ας μείνουμε εκεί».

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Εντάξει, εγώ αυτή την αντίδραση που είχες θα ήθελα από σένα, δεν θα ήθελα κάτι άλλο. Αν μετράει η γνώμη μου, έστω και λίγο, θεωρώ ότι οποιαδήποτε άλλη αντίδραση δίνει μια βαρύτητα που δεν χρειάζεται».

«Δεν χρειάζονταν σίγουρα αυτά τα λόγια που είπε ο κύριος Ψινάκης», κατέληξε ο Ίαν Στρατής κάνοντας ξεκάθαρο πως δε θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις