Site icon NewsIT

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι καλεσμένος στο γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ

31.08.2024 | 10:43
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι καλεσμένος στο γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ

Soccer Football - LaLiga - Las Palmas v Real Madrid - Estadio Gran Canaria, Las Palmas, Spain - August 29, 2024 Real Madrid's Kylian Mbappe reacts during the match REUTERS/Borja Suarez

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να παντρευτεί την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι μεταξύ των καλεσμένων.

Οι εορτασμοί για το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ έχουν ήδη ξεκινήσει με το “λευκό πάρτι” το βράδυ της Παρασκευής και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (01/09/24), με πλήθος λαμπερών καλεσμένων να δίνουν το “παρών” και τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκεται στη λίστα.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό ρεπόρτερ, Drake Bentley του USA Today, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αναμένεται να βρεθούν στην Πύλο και το Costa Navarino, όπου θα γίνει ο γάμος του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας, για να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πάντως υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή και έτσι μένει να φανεί αν θα προλάβει ένα ταξίδι “αστραπή” στην Ελλάδα, για τον… δίδυμό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version