Τετάρτη, 11 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Της είχα ετοιμάσει δώρο έναν αποχυμωτή»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Της είχα ετοιμάσει δώρο έναν αποχυμωτή»

«Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;», ρώτησε με απορία στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δυναμική επιστροφή έκανε σήμερα (11.09.2024) ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι του στο Youtube. Προφανώς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνης με τον Γρηγόρη Μόργκαν που έγινε πριν από 11 ημέρες στα Χανιά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που ήταν ζευγάρι με την γνωστή αθλητικογράφο για έξι χρόνια, αφού ευχήθηκε στο νεόνυμφο ζευγάρι, στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί δεν ήταν καλεσμένος στην τελετή.

«Το έχετε έτοιμο βλέπω το καρουζέλ που θέλετε να σχολιάσω. Γάμος. Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν παντρευτήκανε, 1η Σεπτεμβρίου 2024.

Κατ’ αρχάς να πούμε ότι ήταν ένας φανταστικός γάμος, από ρούχα, επιλογή εκκλησίας και το πάρτι έτσι όπως έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί λίγοι, 80 άτομα. Και τώρα θέλω να θέσω ένα ερώτημα, Ευρυδίκη. Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;

Τι συνέβη; Έχω πάρα πολλά ερωτηματικά. Τι συμβαίνει άραγε; Δε ξέρω αν θα πήγαινα, αν ήμουν καλεσμένος. Θα το σκεφτόμουν… 

Ναι ήμασταν έτοιμοι να έρθουμε να σου κάνουμε έκπληξη, είχαμε ετοιμάσει και δώρο, έναν αποχυμωτή. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία κάθε ανθρώπου, πόσω μάλλον της Ευρυδίκης που περάσαμε και έξι χρόνια μαζί.

Να ζήσετε, να ευτυχίσετε. Όλα τα καλά εύχομαι. Πάμε να σχολιάσουμε τώρα τον γάμο της Ευρυδίκης», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ κρατούσε στα χέρια του τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η αθλητικογράφος από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

«Αρχικά, η πρώτη φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, γιατί; Δεν έχει πεθάνει κάποιος, έχετε παντρευτεί. Τι είναι αυτό τώρα; Βάλτε μια έγχρωμη.

Δηλαδή, αυτή αν ήταν έγχρωμη θα ήταν φανταστική» είπε ο παρουσιαστής και σκρόλαρε στην επόμενη φωτογραφία.

«Ωραίο. Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία. Φανταστική. Θα την έκανα άλλο post εγώ», σχολίασε για τη φωτογραφία που βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ποζάρει πλάτη μόνη της με το νυφικό της.

«Πάλι ασπρόμαυρη, γιατί δεν έβαλε χρώμα εδώ; Ωραία φωτογραφία και αυτή. Μετά αυτό το είδαμε. Ξαναβάλανε την ίδια φωτογραφία; Τι έγινε εδώ; Πάρα πολύ ωραία τα ρούχα της Ευρυδίκης.

Φανταστικό φόρεμα και φανταστικό παπούτσι. Πάρα πολύ ωραίο. Μετά πάλι ασπρόμαυρη. Εντάξει, ήταν ένα ποστ που δείχνει την ημέρα εκείνη. Πιο πολύ είναι ποστ ενθύμιο για να έχουμε να θυμόμαστε.

Όταν έχεις τόσο μεγάλη χαρά που έχεις παντρευτεί, δεν έχεις το μυαλό σου να βρεις της κατάλληλη φωτογραφία, τις πετάς εκεί και λες “πάρτε τες”. Έκλεισα με την Ευρυδίκη, τι άλλο να σχολιάσω;

Δείτε το απόσπασμα μετά το 27.40:

Ποιος άλλος θα σχολίαζε τόσο κουλ τον γάμο της πρώην κοπέλας του; Κανένας. Μόνο εγώ», είπε στο τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις