Site icon NewsIT

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλεσε την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ «σύζυγό» του και «κούφανε» τους fan του

31.07.2024 | 15:00
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλεσε την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ «σύζυγό» του και «κούφανε» τους fan του

Με την απορία για το αν το ζευγάρι έχει παντρευτεί ή όχι, έμειναν οι θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αποκάλεσε για πρώτη φορά «σύζυγό» του την επί χρόνια σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Το 39χρονο αστέρι του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκάλεσε ως σύζυγό του την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ κατά τη διάρκεια ενός βίντεο προπόνησης για το fitness brand «Whoop», το οποίο ανέβασε στο Instagram της εταιρείας στις 29 Ιουλίου 2024.

Στη συνέντευξη που έδωσε μέσα στο γυμναστήριο του σπιτιού του, αποκάλυψε μερικά από τα πράγματα που κάνει στον ελεύθερο του χρόνο

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις. Όταν δεν προπονούμαι στην ομάδα, μου αρέσει να δουλεύω με τη σύζυγό μου στο σπίτι, γιατί μπορώ να την πιέσω και εκείνη μπορεί να με πιέσει επίσης».

Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε περισσότερα από 529.000 likes.

Πολλοί fan του ποδοσφαιριστή τον ρώτησαν στα σχόλια αν έχει παντρευτεί με την αγαπημένη του.

«Είπε τη γυναίκα μου; Είναι τώρα κρυφά παντρεμένοι;», έγραψε ένας χρήστης.

«Κριστιάνο πότε παντρεύτηκες, αυτός την αποκαλεί “γυναίκα μου”», έγραψε άλλος.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του αθλητή μιλώντας στο People δεν έδωσε κανένα στοιχείο για το αν το ζευγάρι έχει παντρευτεί.

«Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω ότι ο Κριστιάνο έχει παντρευτεί την Τζορτζίνα. Απλά δεν γνωρίζω», δήλωσε.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2017. Λίγο καιρό μετά, η Ροντρίγκεζ και ο Ρονάλντο ανακοίνωσαν πως έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους κοινό παιδί, την Αλάνα. Αποκαλύπτοντας μετά ότι γέννησαν και τη δεύτερη κόρη τους Μπέλα, ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους ότι ο δίδυμος αδελφός της δυστυχώς είχε πεθάνει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις σκέψεις που κάνει σχετικά με τον γάμο του με την Ροντρίγκεζ

«Δεν το σκέφτομαι αυτό, αλλά μπορώ να το δω τον γάμο μας στο μέλλον. Νομίζω ότι της αξίζει. Είναι κάτι που δεν έρχεται τώρα στα σχέδιά μου, αλλά στο μέλλον. Ναι, το θέλω», είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Πιρς Μόργκαν το 2022.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version